![]() |
Vand xbox360 slim 250gn
7 Attachment(s)
Vand xbox 360 slim 250gb ,modat lt3.0 , puteti lua jocuri de pe net le puneti pe dvd dual layer si va merge,eu am avut un amic care mi le facea, e ceva mai complicat si nu ma pricep.
Consola este in stare perfecta!Se vinde deoarece am nevoie de bani sa-mi repar masina.Accept orice proba! Prefer predare personala, vazut , placut ,luat . PRET:799LEI Vina insotit de cutia originala cu tot cu carti, 2 controlere in stare buna! Singura problema de design este la cel alb( s-a tocit plasticul acela de pe joystick,vizibil in poza),cablu hdmi ,incarcator, un set de cabluri hdmi +51 de jocuri si salvari ale acestora.Repet accept orice proba!Eu stau in peris ,dar nu e problema pot veni in oras, sectorul 1 si 6 de preferat . ROG SERIOZITATE! Jocuri: forza2 original Fifa2012 UFC Fifa 2015 DBZ Fifa 2014 Naruto broken bond DBZ burst limit Naruto rise of a ninja Naruro storm 2 Far cry 3 Watch dog 2 Red dead Crysis 2 Top shift 4 Call of duty advanced warfare Borderlands 2 Spiderman web of shadows Lanoire Alan wake Burnout paradise Devil may cry Spiderman shattered Rage Metal gear solid Castlevania Cod black ops 2 Gta 5 Bulletstorm Borderlands pre-sequel Max payne 2 Assassins creed 4 Dishonored Soul calibur 4 WWE allstars Star wars Prototype 2 Metal gear solid grounds zero Mvc 3 Assassins creed 3 Halo 3 Smackdown vs raw 2009 Smackdown vs raw 2011 Storm gen Splinter cell bl Bff sam Spiderman Gta 4 Batman arkham city The witcher Fable 2 |
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning