![]() |
Logan -Craiova- 1,4
2 Attachment(s)
masina e 1,4 MPI 75 de cai model AMBIANCE are 8 000 Km vreau si eu sfaturi pentru un tuning Elegant..
|
Re: Pareri pentru Tuning la Logan
poate 1,4 vrei sa zici .....
|
scuzee 1,4 scuze din graba
|
Pai.. tuning elegant.. las'o mai jos, niste jenti 16', 17' (automat si niste gume mai late cu talon mai mic), geamuri fumurii, un eleron micutz, bari/oglinzi/bandouri/manere vopsite in culoarea masinii, la interior vopsite aeratoarele, manerele,etc argintii (ca la prestige)..
|
Quote:
|
Threadul e deschis de foarte mult timp : 02-06-07, 09:32 . Masina nu mai arata deloc asa si se poate inchide acest Thread...
Multumesc ! |
poi baga si tu nijte poze ca neai facut curiosi
|
4 Attachment(s)
Pasul 1... Masina e Under Construction..:D
PS: Hai sa ramana Thread-ul masinii... |
Capul ala de toba nu arata deloc bine acolo....iti trebuia ceva rotund cum ai decuparea in spoiler
|
Quote:
Urmeaza: -suspensia -"curatarea" portbagajului - Vopsirea plafonului in negru cu ceva perla - modificarea spoilerului. Inca nu m-am gandit la un model. Nu vreau din comert ca sunt 1000 la fel in oras. -Jante pe 17" |
Quote:
Aspectul clean al portbagajului ar schimba-o destul de mult ;) Daca tot vopsesti plafonul, fa-i si capota. Pentru spoilere, zbate-te mai mult, e imposibil sa nu gasesti ceva unic! La ce model de jante te-ai gandit? Bafta! |
3 Attachment(s)
am cateva modele la care ma gandesc destul de serios...
|
nici unele ! ia-ti jante culoare deschisa, ptr ca deja ai culoarea masinii f inchisa ! parerea mea :)
|
ai vreo idee de un model ? Ma gandeam unele ca ale tale... Walfrace Matrix dar... nu stiu cum ar veni...
|
3 Attachment(s)
daca vrei ceva pe 15..e bine sa le iei cu spite multe si apropiate. Daca vrei 16..17 " ia-ti ceva cu spite mai rare. Mie-mi plac primele modele..pe 15..rialurile pe 17 "
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning