![]() |
Battle || Dacia x9
11 Attachment(s)
1. Original;
2. AdY9005; 3. dilio; 4. hori_cutz_tuning; 5. Manson; 6. no_limits_design; 7. OmB*; 8. sebi2; 9. tek_m3; 10. vlad_VSV. |
Re: Battle || Dacia x9
vot ady claaaaaar....
|
La una dintre lucrari cand am deschis'o m'a bufnit rasul.. :D
ady9005 si horicutz sunt cele mai jmechere.. congratz amandorora... ;) simplu si frumos fara sa o dea in kitch.. totusi.. ady9005 are votul meu.. ;) |
ady9005 si eu...gg bro :)
|
Vot Vlad_vsv fara suparare, are cateva greseli dar imi place, ideea
|
votul meu se duce la dilio, buna idee, desi merita si yackone .....cat despre unele... nici nu merita in poll... no offence
|
ady 9005 ..are votul meu ...imi place cel mai mult dintre toate ...
|
vot ady ;)
|
niste commenturi la fiecare lucrare..
ady9005: frumos lucrat, foarte atent la detalii.. roata spate e putin dubioasa si mergea scos 'paravantul' ala.. dilio: nu stiu ce are.. dar e foarte pixelata lucrarea ta.. jentile prea luminate, eleronul.. mult prea mate.. horicutz: nu am ce sa zic.. simplu si la obiect.. frumos lucrat.. manson: geamu spate e ireal.. jentile putin blurry si prea multa reflexie de iarba in ele.. stickerele cam ireale.. no limits: no comment.. total ireala.. omb: interesanta.. delimitarea intre usa si aripa spate.. e aiurea facuta, geamuri ireale decupata cam cu toporu' si pusa pe bgu asta.. sebi: idem no limits.. hidos.. tek_m3: bara fata blurry, bara spate prea lucioasa in comparatie cu masina, jentile nu au cauciuc.. vlad.vsv: prag extrem de ireal, aerisirile alea tot ireale... yackone: jentile cam blurry, felicitari pt brushul realizat.. dar.. e putin ireal.. cum am zis mai sus.. am votat ady9005 |
Vot...AdY9005 super clean;)
|
vot hori ........ ;)
|
Ady cu toate ca roata spate e cam ciudata.
|
vot pentru yack .. imi plac jantele .. dar masiniile mie mi se par nereushite ati dat buleala :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning