Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Haine modificate (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/42702-haine-modificate.html)

c i k y 01-06-07 19:41

Haine modificate

Va place sa va modificati hainele ? O pereche de blugi mai veche...un tricou...o bluza... V-ati pus imaginatia la incercare vreodata ? Urcati si voi poze sau dati sfaturi despre cum se modifica o pereche de blugi un tricou o sapca etc.
Tocmai mi-ai facut o pereche de blugi trei sferturi si as vrea sa ii "tunez" un pic...o sa urc niste poze cand ii termin

Alex2Fast4U 01-06-07 20:04

Re: Haine modificate

daca stii pe cineva care face airbrush... mai bagi acolo un desen pe ei... si gata "Pimp My Clothes" :)

PYT 02-06-07 01:19

mi-am modificat si eu o pereke de blugi...au mega bass in buzunarele de la spate sa-mi faca masaj la 'fese' cand duduie bass-ul. mai am fermoar cu inchidere centralizata si alarma cu sirena de 20 cm....pardon, wati :| plus interior custom

BULLDOG 02-06-07 01:26

sa nu uitati de sclipici si de paiete ... blah ..... porcarie :)) sa nu uitati de ...."de putamadre traficante" k se poarta( sau cel putin se purta) nu-s la curent cu "moda" asta ...

Tboy 02-06-07 13:50

aaa f tare am vazut niste tricouri cu lumini sa mor eu :) cica pt club... si arata eq ca in winamp dupa muzica din club ...merge cu baterii si la spalare se scoate ! altu avea si niste dansatori faceau ca toti dracii ... un fel de leduri ,reclame pe tine :))) tampenii

SHOGUN-A8 02-06-07 17:55

Am vazut si eu de alea la tipele care servesc prin cluburi...destul de tari tricourile :)

PYT 02-06-07 19:20

serios acum, mie imi plac curelele cu spinner la catarama :-P

Adytzu_JerrY 02-06-07 21:44

:o nu am vazut asa ceva pana acum...interesant....:->
mi`ar trebui si mie una

Leul 10-06-07 17:13

LOL ... deci haine modificate nu am auzit de cand ma stiu :D ... oricum e super ideea ;)

metal-militia 10-06-07 22:29

am incercat si eu treaba asta mascatule asta vara :lol: :lol: pe niste blugi mai vechi...cu capse din alea western style si vopsea aurie din aia la spray :lol: :lol: o singura data i-am purtat si la intuneric pt ca au iesit naspa de tot...e mai greu decat pare ;)

c i k y 10-06-07 23:32

Quote:

Originally Posted by metal-militia (Post 942474)
am incercat si eu treaba asta mascatule asta vara :lol: :lol: pe niste blugi mai vechi...cu capse din alea western style si vopsea aurie din aia la spray :lol: :lol: o singura data i-am purtat si la intuneric pt ca au iesit naspa de tot...e mai greu decat pare ;)

Hai ca ma apuc si eu de ai mei zilele astea si le trag niste poze :D

Alex-Rahova 13-06-07 01:03

si care stie de unde fac si eu rost de un tricou d-ala cu leduri
sau.. care stie de unde fac rost de o curea cu catarama cu leduri, asemanatoare celor ce apar in videoclipurile din tarile straine:)
am vazut in romania la o singura persoana..care m-a aburit ca o are din anglia..
cat am fost plecat " pe afara " am cautat si n-am gasit nimic
va rog..ajutati-ma..care stiti !?
pe net am vazut la 90 de parai tricou cu led..dar in romania nimic-nimic

Tboy 19-06-07 20:10

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 946308)
si care stie de unde fac si eu rost de un tricou d-ala cu leduri
sau.. care stie de unde fac rost de o curea cu catarama cu leduri, asemanatoare celor ce apar in videoclipurile din tarile straine:)
am vazut in romania la o singura persoana..care m-a aburit ca o are din anglia..
cat am fost plecat " pe afara " am cautat si n-am gasit nimic
va rog..ajutati-ma..care stiti !?
pe net am vazut la 90 de parai tricou cu led..dar in romania nimic-nimic

cauta pe ocazii ...gasesti acolo si chiar misto ;)

zorro6299 28-06-07 16:46

super tare tricoul...pana mea...superrrr .. :)

dmo.mihai 20-08-07 06:41

am si eu vre`o 3 perechi de blugi modificate....cine e interesat de poze are id meu la semnatura;)

All times are GMT +2. The time now is 22:08.

- Copyright 2026 4Tuning