![]() |
E46 - 320D Cabrio
6 Attachment(s)
Salutare!A trecut ceva timp de la ultima mea masina prezentata aici:D,dar dupa mult timp am reusit sa imi iau si eu masina la care visez din copilarie,bine as fi vrut un 3.0 diesel dar asta a fost singura care am gasit-o sa ma multumeasca si ca optiuni si ca culoare.Masina am luat cu garantie o luna,asa ca am puricat-o sa rezolv toate probleme pe garantie,si au fost cateva.Amandoua termostate,arcurile pe spate,toate 4 bujiile incandescente.Dupa am inceput cu un full service,si a urmat angel eyes,navigatie android si vopsit etrieri rosii.Planuri sunt folie,un air ride,jante pe 19 modelul de X5 fulg de nea sau cele de CSL,evacuare cap coada,iar in spate 4 tevi ca la modelul M3 si o remapare.
|
Re: E46 320D Cabrio
Arata super bine masina.Sa postezi si cateva poze din interior mai detaliate. Sa ne ti la curent cu modificarile si bafta in noul an!
|
Re: E46 320D Cabrio
6 Attachment(s)
Quote:
|
Re: E46 - 320D Cabrio
Cat de bine arata-crima interiorul!!!
Mersi colegul mai investesc si eu una alta cand mai prind cate o promotie sa zic asa:)) Da intradevar cat despre muzica pe e46... nu se aude prea bine dar ce boxe ai pus ca si eu o sa imi caut cat de curand. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Likeee mi-ai trezit curiozitatea cu treaba asta cand ma gandesc ce petarde de boxe am pe a mea.
|
1 Attachment(s)
Carbon badge,pe ideea ca detaliile fac diferenta:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:19. |
- Copyright 2026 4Tuning