![]() |
E46 - 320D 180 CP
6 Attachment(s)
Salutare , masina este in posesia mea de 4 luni de zile , adusa din Olanda si inmatriculata , cu taxa platita .
Arata si merge foarte bine , am schimbat la ea de cand am adus-o uleiul , filtrele , placute frana fata + spate , piesa cu tepi si am montat folie . Masina are de fabrica 150 CP dar dezvolta in prezent 180 CP , s-a montat in Olanda la CHIPMEISTER chip de 30 CP si s-a ajuns la un cuplul de 400 Nm =- ( 600 EUR cu factura) Mai multe despre CHIPMEISTER ( Firma profesionala de tuning ) puteti citi pe : http://www.chipmeister.nl/ Trage extraordinar de bine , consum scazut de carburant - Bara Fata M-tech II - Proiectoare ceata - Jante aliaj originale BMW - Senzori ploaie - Senzori lumini - Senzori parcare - Parbriz heliomat ( se vede foarte frumos ) - Oglinzi electrice incalzite + heliomate - Volan sport piele 3 spite multifunctional - Pilot automat - BC ( Computer bord ) - Alarma OEM originala de fabrica - Bluetooth handsfree carkit PARROT - Cotiera piele - Magazie 6 CD-uri - Anvelopele de iarna Bridgestone RunFlat Planuri de viitor ar cam fi , asteptam sa treaca iarna si vedem din primavara :) |
Re: E46 - 320D 180 CP
Cand o alergi, masina da fum in urma instalarii chip-ului ?
|
La plecarea de pe loc in forța da destul de mult fum negru dar după ce ai trecut de 2500 rpm merge ca una normala , dacă mergi normal cu ea nu da deloc .
|
Foarte frumoasa masina si intretinuta, sa ai grija de ea si fara accidente.
Cat a costat per total ? Fara soft |
Mulțumesc , suma se īnvārte undeva īntre 4200 - 4500 E
|
1 Attachment(s)
Asteptam zapada :)
|
3 Attachment(s)
Astazi masinuta a primit piese noi :
1 curea motor-compresor clima 1 curea motor-pompa apa-alternator 2 bucse brat bascula fata 2 bucse bara stabilizatoare Urmeaza eliminarea clapetelor de pe admisie (swirl flaps) , cred ca cel mai tarziu in acest weekend le rezolv . Rog cine a mai facut aceasta operatiune sa-mi spuna daca sunt ceva schimbari in urma acestor modificari . |
Masina s-a vandut .
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning