![]() |
dacia sport bz 03 jzn
4 Attachment(s)
salut!va prezint cea de a patra mea dacie pe care am cumparat-o acum 2-3 luni.de o saptamana m-am apucat sa lucrez la ea.
|
Re: dacia sport bz 03 jzn
4 Attachment(s)
avea trecere la 4 prezoane pe fata dar fara frane,tamburi mari de r18 spate,motor 1.4 alpine turbo+cutie r18 t,rollcage(cica- cateva tevi de gard sudate si innadite ca naiba,imbracade in burete si care erau si grele ca dracu).am "zburat" tot de pe ea (me refer la aripile de OZN, la "tevile din interior,la motor si cutie,la instalatia electrica.sa vedem ce o iesi acum...
|
Felicitari pentru sportiva! Pana la urma ai luat-o la pachet cu motorul :lol:
|
Am cumparat-o pt motor in ideea de a o lasa asa cum e si doar sa ma "dau" cu ea dar planurile s-au schimbat si a īnceput sa toace bani :)))mai am un Alpine aspirat si un gtt.
|
Frumoasa sportiva.. felicitari pentru noua achizitie ! :D
|
Ma bucur ca ai renuntat la ozn si teava de gard :!:
Din ce vad, deja se arata pe drumul cel bun :D Spor la treaba! Ce provenienta au rotile astea? Arata sleeper, gen :twisted: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1448555845 |
Masina am cumparat-o fara roti.acestea mi le-a dat fostul proprietar ca sa o aduc acasa.i le-am dat inapoi.stiu doar ca erau "pe 14".
|
felicitari,ca si toate masinile pe care le ai,prevad ca va fi bestiala si asta:twisted:
|
Multumesc!
Sper sa iasă bine!o abandonez putin.trebuie sa termin cu celelalte doua căci altfel se alge praful de toate tot īncepānd sa lucrez la ele! |
Potential ar fi la masina,dar daca seriile de neglijare sunt multe intr-un anumit timp bine nu va ajunge.:sad:
|
Hmm...ne inteleg prea bine ma ce te referi.masina este prea "strāmba".trebuie īnlocuite fustele fata-spate sau lucrat mult la ele.treaba este ca pe spate un stop este poziționat mai jos decāt celălalt iar pe fata,in afara faptului ca fusta este vălurita,vine si mult spre interior astfel īncāt ea trebuie mult trasa in afara pentru a ajunge la nivelul aripilor.pe partea dreapta roata de pe fata iese exagerat de mult in afara.sper sa fie de vina doar bascula cu "plus".
|
Felicitări pentru achiziție!
Am și eu o īntrebare totuși... unde le găsiți fraților? |
Mai multe pozee..noutati, hai, imi place ce vad :D
|
:twisted:
Quote:
|