Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea 1300 din 82` (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/42601-dacia-mea-1300-82-a.html)

W35T 31-05-07 13:31

Dacia mea 1300 din 82`

Pasiunea mea pentru masina mea.. nu e terminata inca.. mai am mult de lucrat pe ea.. dar toate se vor rezolva cand voi castiga la LoTTo ! :)

W35T 31-05-07 13:39

Re: Dacia mea 1300 din 82`

2 Attachment(s)
pentru inceput.. urmeaza si restul pozelor.. doar sa acopar numarul ;)

NightDevil 31-05-07 17:02

e nevoie ?

W35T 31-05-07 17:30

8 Attachment(s)
re... nu as vrea sa se vada numarul..dar tot se va vedea in varianta minimizata... deci.. numarul e : SM 05 BAD

Quote:

Originally Posted by W35T (Post 927058)
Pasiunea mea pentru masina mea.. nu e terminata inca.. mai am mult de lucrat pe ea.. dar toate se vor rezolva cand voi castiga la LoTTo ! :)

Tunning Is Not A Crime !!!

W35T 31-05-07 17:39

2 Attachment(s)
Spoilerul il am de la un Octavia facut praf.. l`am reconditionat.. fibra de sticla.. mult smirghel`, grund si vopsea.. probabil va intrebati unde e plasa din el si/sau halogenele.. ei bine raspunsul il spun acum: I Need Money... . Sper ca incet incet sa o pun acolo unde ii e locul... :)

Stiu ca e cam goala in momentul de fatza dar in timp schimbarile vor lua amploare asupra ei.. Totusi astept mesaje din partea voastra, pareri , recomandari , orice.. Raspund si voi citi ;)

Daciutza mea e din 82`.. are motorul original..fara modificari..kilometrajul dat de 2 ori peste cap.. era tinuta ca o printesa` de fratele meu.. fiindca el e vechiul proprietar (momentan are un Golan ;) ) si mi`a cedat`o mie... rugina exista pe ici colo.. dar nu in proportzii mari, daci inca nu e vreo problema uriasa la ea.. mi`am dorit mult o masina.. oricare ar fi fost.. iar Cel De Sus mi`a daruit una.. acum trebuie sa am grija de ea.. fapt pe care il si fac..

...somebody... vreau roof..si hood scoop`uri.. cunoaste cineva ceva dealeri de pe afara ? ..sau din tara... caci la tunning` shop`u nostru sunt cam ridicole..

canny 01-06-07 00:40

eu zic deodata axeazate si revolva micile probleme de rugina, chiar acum chiar daca le dai doar cu grund si vei vopsi mai tarziu, nu lasa nici pic de rugina pe ea ca vei vedea cu ochii cum se mananca,
de inceput lasa roof scoop si punete dati bara jos (cea de metal) curato si vopsesteo neagra frumos, si incearca sa faci cam tot ce e maruntis si aduce un plus masinii tale, adica sa pui barile masca aliniate ...

si bafta !!!

W35T 01-06-07 09:36

Quote:

Originally Posted by canny (Post 928416)
si bafta !!!

Mersi de sfat ;) ..dar totusi intrebam orientativ..sa stiu niste preturi la roof si hood scoop`uri.. ;) ..n`am de gand inca sa ma arunc pe ele.. ca am in alte locuri de aruncat bani.. 10x ;)

topser 01-06-07 17:15

cmooon mann..plasa verde ???? pune una neagra sau da`i un spray la asta...

stoianovmi 01-06-07 17:30

Nu vad nici un efect la plasa aia peste masca,doar ca se vor aduna insectele si vei face "insectar" pe ea.

W35T 02-06-07 11:33

topser... stoianovmi... plasa aceea e pusa numai de proba, nu e cea finala.. chiar astazi voi pune o plasa metalica pe mijloc - neagra.. aceea verde are orificii prea mici si oricum a fost pusa de forma ca sa vad cum ar arata si momentan nu mai e pe spoiler.. ideei pentru ce sa pun pe locurile din stanga si dreapta imi da cineva ?

Quote:

Originally Posted by stoianovmi (Post 929188)
Nu vad nici un efect la plasa aia peste masca,doar ca se vor aduna insectele si vei face "insectar" pe ea.

...sigur ca s`ar face insectar pe ea daca eu nu as preveni lucrul asta.. asta constand in sa o las asa cum e fara sa`mi curat masina.. dar daca o curat nu se va face insectar..

canny 02-06-07 12:16

stanga dreapta tot sita neagra

bo$$u 03-06-07 18:16

sfatu meu scapa de vinylurile alea....

Luigyy 05-06-07 14:46

Corect numa dak se pot numi vinyluri !!! Cred ca ar arata mult mai bn fara ele

Spark 24-06-07 15:15

mey .. ti-am zis ... fara suparare nu ? :)

oky .. si am cam trecut direct la subiect ... si m-o apucat spiritul critic

oricum ... esti bine venit printre noi
si por la treaba cu proiectul tau
apropo ... in afara de ordin estetic ... pe la motor ai umblat sau alte modificari ai facut ?

W35T 24-06-07 15:20

4 Attachment(s)
..cum vi se pare.. o schimba ceva bara nichelata ? ...am pus plasa metalica pe mijlocul spoilerului.. iar pe laterale mi`e cam dificil sa o montez.. de ce.. fiindca e curbat destul de bine.. si plasa nu ar cam vrea sa ia forma aceea... i need some help..please...

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 964383)
mey .. ti-am zis ... fara suparare nu ? :)

oky .. si am cam trecut direct la subiect ... si m-o apucat spiritul critic

oricum ... esti bine venit printre noi
si por la treaba cu proiectul tau
apropo ... in afara de ordin estetic ... pe la motor ai umblat sau alte modificari ai facut ?

pai cand am cumparat`o i`a fost facut setu` motor.. nou... in rest modificari ma gandesc la un filtru de aer sport pentru sunet numai.. ca la viteza "mare" nu ma prea gandesc sa investesc in motor..sau de ce nu..altul.. in rest o toba cu un sunet destul de ok... ce mai... de`as castiga la lotto ar zbura la westcoast ;)) ...asta e... s`auzim numai de bine.. keep up the god work.. e greu cand nu inoti in banuti.. sa faci lucruri nemaipomenite... nu ?

All times are GMT +2. The time now is 07:18.

- Copyright 2026 4Tuning