![]() |
My Audi A3, SB, 1.9 TDIe
2 Attachment(s)
Salutare la toata lumea.
Ma gandeam sa imi prezint si eu "micutu" nostru, fiind un detinator mandru de aceasta masina si acest model deja de un an jumate :-). |
Re: My Audi A3, SB, 1.9 TDIe
E super masina. E generatia cu facelift din cate vad. Sincer imi place mai mult ca ultimul model. Si noi am avut de la Audi, Q7 iar acum A8. Sunt masini super bune. Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea !
|
Quote:
Mersi de mesaj. |
2 Attachment(s)
In speranta ca pot sa contribui si eu la randul meu la eventuale informatii/clarificari specific acestui site/thread/model, atasez cateva detalii despre modelul pe care detin.
Audi A3 SportBack Attraction 1.9 TDI e (DPF), 77kW(105 CP) Achizitionat in Iulie 2014 din Austria si momentan tot austriac. -tip 8P -5 trepte -jante aliaj 6,5 J x 16 (iarna si vara) + cauciucuri 205/55 R 16 -km actuali 117.700 (cumparat la 83.000) + carte service full la Audi -spatiu portbagaj 370 Litri - 4 geamuri electrice - Audi concert inclusiv CD player - Oglinzi electrice şi încălzite - Scaune sport si suspensii sport - Dublu climatronic - Proiectoare de ceata -Volan si schimbator imbracat in piele -Faruri bi-xenon -design elemente crom -consum in afara orasului 4.6 l/100 km, Daca conduce sotia 3.8 :-)) (autostrada). Consum in oras: 6-7. Cateva caluti in plus nu ar strica dar in rest suntem foarte multumiti de masina. Comportament, confort, consum, design... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:07. |
- Copyright 2026 4Tuning