![]() |
PAVEL STRATAN - pareri legate de muzica pe care o produce.
In urma cu cateva zile am citit intr-un articol (nu dezvalui numele revistei/ziarului, pentru a nu crea neplaceri) legat de muzica lui Pavel Stratan care spunea ca muzica produsa de el \"promoveaza consumul de bauturi alcoolice si tutun\" :shock: . Eu unul nu cred :!:
Acum as vrea sa aud si parerile voastre legate de acest subiect si propun, deoarece cred ca nu sunt singurul fan de pe acest forum, ca acest topic sa fie dedicat muncii lui Pavel Stratan. Bune si rele scrietile aici! |
mie mi se culca.... in leg. cu pavel...
insa.. treaba cu promovatul bauturilor si bla bla prostii , CNA style... ***... se plictisesc si ei .. si ce sa faca.. fuck`em. . . putzan cate putzan ..... =)) |
nu stiu cum e cu muzica... dar Duminica la Stele Verzi se va lupta in ring cu Jean Vladoiu :lol:
|
oi fi io moldovean (di Romania nu di Basarabia) da mi sa cam rupi di aista.
da di exmplu la moldovenii cari-s plecatzi pi afara prindi (cum ii cazu lu taica-miu cari-i stabilit in Jiermania di vro opshpi ani sha cari m-o rugat s-i caut sidiu'. va datzi sama ca pentru shei di afara ii sheva inedit sa audadin nou dulshili grai moldaviniesc sha acolea prindi. mii unu' cu toati ca-s moldovean sha am acshient mi sa pari tzaran Stratan aista sha nu ma interesaza muzica lui :D. sa-l vidiem duminica la mieshi sa vad daca imi mai shimb parerea dispri el. |
iasi_drifter oi fi tu moldovean dar nu-ti bate joc de noi si scrie asa ca yo unu nu pre` inteleg. :roll: :(
mie imi place Pavel Stratan ,mai ales melodia \"Eu beu\" si mai nou acu videoclupu` cu melodia cu \"casa intoarsa\"... Nu are nici o legatura cu pofta de bautura..e o prostie |
mie mi se pare un artist adevarat Pavel Stratan...io la toate emisiunile in care l-am vazut pe Pavel Stratan el canta live....se vedea foarte clar ca el canta live....si le cam da mucu la multe formatzii care dau din gura sa nu adoarma pe melodia lor......bv lui...imi place...
|
ma lasa rece pavel stratan asta...sincer nu ma intereseaza muzica lui...
|
ce sa zic.. niceeee:)
mie'mi place cel mai mult accentul ala de moldovean... muzica mai putin.. dar.. odata se poate asculta...chiar si de doua ori.. :) ii faina melodia aia cu 'm-am nascut de ziua mea' :) |
tzaram moldovean prost si incult , un *** de muzica, distrus....
|
Nu stiu si nici nu m-ar interesa ce promoveaza muzica lui,dar stiu un lucru sigur,e ingrozitoare muzica lui,mai bine as opri televizorul decat sa o ascult. :D
|
Mie imi plac mel astea 2 care le`a scos \"eu beu\" si asta mai noua nuj exact cum se numeste!
Dar mi se pare si mie o porcarie scriind aia ca \"promoveaza consumul de bauturi alcoolice si tutun\" :shock: |
Mie imi place Pavel Stratan [se vede foarte bine ca stie sa cante si mereu canta live] pe langa asta stie sa cante si instrumental nu ca alti artisit din romania care\"cica a facut pian cand era mic \" da nu stie care e nota DO RE si altele banuiesc ca v`ati dat seama de cine vorbesc
Cel mai incult cantaret din Romania FIZZ |
combinatia aia de accent si melodie mi se pare super
|
ma muzica poate nu e cine stie ce ....... da oricum ....... versurile sunt caterink ...... asta una e cert :)))) ........ da sa il vedeti live la tv cum canta si cum face .......... kiar ca e comic ................... in ceea ce priveste indemnul la bautura ..... no shit ....... atunci hai sa ne impuscam daca ascultam ultima mel a lu` eminem :twisted:
|
mie`mi place k in primu rand canta live .. !! respekt asta ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:11. |
- Copyright 2026 4Tuning