![]() |
rog sfat achizitie
Salut , va rog ajutati-ma și pe mine cu ceva sfaturi īn achizitionarea unei mașini pānă īn 1700e-2000maxim.
Nu am cine știe ce pretenții , un ac acolo , și niște geamuri electrice ar fi ok. Va rog sugerați-mi ceva mașini raport calitate/preț. Să fie ușor de īntreținut , un consum bun in oraș. Eu personal m-am gandit la un opel corsa 1.0 , 1.2 de prin 2001. Ce parere aveti ? P.s: scuzati daca nu am postat unde trebe , sunt nou. Astept păreri . Mulțumesc. |
Re: rog sfat achizitie
Nu vrea nimeni sa mă ajute ?:)
|
La 2000 euro nu recomand nici-o masina.Tot 3000 o sa coste dupa ce bagi bani in ea.
|
La 2000 ai sanse la o Corsa 1.2 in 3 usi..altceva nu vad ce.. dar o sa mai investesti in ea 200-500 in urmatoarele luni garantat..
|
2000 Euro pt un Opel mort si nici ala in stare buna .masinile astea mai mult de 1000 euro nu ar trebui sa valoreze .In banii astia si taxa platita si roti de iarna .
I-am luat unei rude acum 1 an o masina de 1000 euro fix , taxa platita , tehnic impecabila doar ceva probleme estetice , merge zi de zi de atunci si nu a inghitit 1 leu . Binenteles nu Opel sau VW ,la banii aia iei un gunoi de . |
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning