![]() |
BMW 330 diesel street racing 151km in 51 minute prin plin trafic
BMW 330 diesel street racing 151km in 51 minute prin plin trafic
<embed src="https://www.4tuning.ro/flv_player2/flvplayer.swf" width="448" height="336" allowfullscreen="true" flashvars="&displayheight=336&shuffle=false&repeat =list&file=BMW-330d-street-racing-151km-in-51-minute-prin-plin-trafic-1.flv&image=https://www.4tuning.ro/flv_player2/BMW-330d-street-racing-151km-in-51-minute-prin-plin-trafic-1.jpg&height=336&width=448" /> <embed src="https://www.4tuning.ro/flv_player2/flvplayer.swf" width="448" height="336" allowfullscreen="true" flashvars="&displayheight=336&shuffle=false&repeat =list&file=BMW-330d-street-racing-151km-in-51-minute-prin-plin-trafic-2.flv&image=https://www.4tuning.ro/flv_player2/BMW-330d-street-racing-151km-in-51-minute-prin-plin-trafic-2.jpg&height=336&width=448" /> |
Re: BMW 330 diesel street racing 151km in 51 minute prin plin trafic
cred ca este drogat, nu tine cont de nimic..linie continua, dubla, curba..
hmmm |
orice ati spune..........dude got mad skillz
|
adevaru ca sosele lor is varza...cate 3 benzi pe autostrada...cand vreodata la noi?...
|
e nebun, e tampit, e un pericol public al soselelor, dar are skillz... pentru asta macar il respect... sper sa se linisteasca cat de curand sau sa se apuce de curse pe circuit...
|
riscant ce face tipu' dar e placut de vizionat..........;)
|
<HR style="COLOR: #d1d1e1" SIZE=1> <!-- / icon and title --><!-- message -->Drogat...nu,nebun...poate,tampit..nup,e un pericol public al soselelor...nu,nici asta;riscant..DA!
Uitati-va cu atentie la filmulete: omu' se asigura,nu isi deranjeaza participantii la trafic,stie ce face,nu se baga daca nu vede/stie.Eu cred sincer ca e mai putin periculos decat 80% din soferii care apar in trafic in timpul filmarii. Uitati-va intr-o ora in bucuresti cati prosti sunt pe strazi pentru ca au luat carnetul pe bani.PREA MULTI!Daca incerci sa-i numeri intr-o ora deja le-ai pierdut numarul. Ma intreb....care e mai periculos? Ala care stie cat de repede isi permite sa mearga,sau ala care e un incapabil si omoara si la 50 kmh ? <HR style="COLOR: #d1d1e1" SIZE=1> ps:la modul asta sigur nu e plictisesti la drum lung. :lol: ...(am patit-o foarte asemanator cu ce e mai sus,si nu o singura data.Oricand m-as mai urca cu respectivul in masina,dar cu soferi teribilisti de duminica,NU) <HR style="COLOR: #d1d1e1" SIZE=1> |
Quote:
|
e meserias tare soferul ! chiar daca a incalcat o gramada de reguli, nu a riscat nimic, totul a fost facut cu cap.
|
omul chiar nu risca foarte mult.. cum s-a mai spus.. si inafara de cateva incidente..am remarat ca totusi traficul e destul de ordonat.. masinile care urmeaza sa fie depasite se trag frumos pe dreapta.. intrand pe banda de urgenta. pai la noi nu o sa vezi asta. daca nu sta el chiar langa linia de pe stanga,nu se simte bine....si totusi mi-e greu sa cred ca a mers cu 160km/h viteza constanta
rectific.... 177 km/h... |
mi-a placut cand a mers cu 220km,cum fugeau liniile:)....oricum ii ordonat traficul acolo si soselele is bune.....asa se poate merge cum a mers respectivu...
|
stie ce vrea de la viata omu asta...pilot ce sa...dar era sa rupa parapetul pe auto-banda..
|
sorry ... I don't like doing that ... and I'll never do it to a correct driver ... ha ha ha ... un imbecil
|
Oricum se vede ca stie sa conduca f bine dar ce mi-a placut mie era cum se tinea bmw-ul ala in viraje fff bine !!!! Cand ai shy o masina cu , care sa mergi in siguranta nu e riscant dar la noi cand vezi baietii rai cu daciile tuning care se cred zmei te apuca plansul ( ma refer la pustani de 18 19 ani care fac rally cu dacia lu tata ) !!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:20. |
- Copyright 2026 4Tuning