![]() |
Buget- 13000 lei
Salut! Sunt la prima mea masina si am un buget de aproximativ 13000-14000 de lei maxim...in care ar trebui sa intre si taxa auto si eventualele investitii. Si acum sa va spun intre ce masini oscilez:
- ford focus 1 motorizare diesel. Acum...am vazut ca cele tdci sunt celebre pentru injectoare defecte...in schimb sunt ceva mai puternice decat cele tddi. Preturile par destul de acceptabile. - opel astra g 1.7 dti (as prefera 2.0 dar nu prea gasesc inmatriculate). Astea...din ce am citit si din cate vad din specificatii...tind sa cred ca la cei 75 de cai alerg pe langa ea la deal.:d in schimb pare ceva mai accesibila decat fordul. Si cea care m-ar incanta cel mai mult dar care ma si sperie cel mai tare ca si costuri: - renault laguna 2 1.9 dci. Nu prea am nimic de reprosat...doar ca am inteles ca e cam varza pe partea electronica. Preturile variaza intre 10000-13000. Par cam mici pentru o masina ca asta dupa parerea mea. Tin sa specific ca vreau sa fiu foarte sigur ce masina imi iau deoarece voi avea de platit cam 5 ani pentru ea.:d si va dati seama ca nu as fi deloc incantat sa ma trezesc ca nu am cu ce sa platesc rata ca sa o repar sau invers...sa nu am cu ce sa o repar. Astept cu nerabdare raspunsurile vooastre! Ps. As dori sa imi spuneti va rrog...probleme des intalnite....preturi la revizii si piese de uzura in general...cati km este indicat sa aiba. Multumesc anticipat! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning