![]() |
Ce maşină să cumpăr ?
Salut !
Am 18 ani, am categoria B şi un buget de maxim 5000 de Euro. Ce maşină să-mi cumpăr ? Ce să aleg ca prima maşină ? Să fie una mai ieftină sau una mai scumpă ? Caut ceva de maxim 2000cc pentru taxe mici, diesel pentru consum mic şi un model foarte popular pentru a găsi rapid piese noi sau SH destul de ieftine. Ce anume îmi recomandați ? Sau mai degrabă un maxim 1.6 benzină ar fi mai indicat ? Înmatriculată pe firmă sau pe pensionar de 75 de ani ? Ajutor ! Mulțumesc anticipat celor ce mă vor ajuta ! |
Re: Ce maşină să cumpăr ?
BMW 318(2002-2003)
Skoda Octavia(2004) Skoda Fabia(2012) Vw Golf IV(2003) Vw Passat(2006) Honda Civic(2007) Audi A4(2005) Mazda 6(2007) Sunt destul de multe de luat in calcul,eu ti-am prezentat pe scurt cam ce ar fi ok,acum depinde de tine sa te documentezi in continuare :) Multa bafta si sa nu uiti sa faci topic cu noua jucarie!:) Tu parca ai mai deschis un topic pentru parere similara,nu?:-P |
Salut !
Mulțumesc mult pentru sfat. M-am hotărât, aleg Opel Corsa 1.3 CDTI, are un consum de până în 5% în oraş (Exact ce caut eu), are un aspect foarte frumos, la dezmembrări se găsesc piese ieftine, iar cele noi sunt foarte accesibile, este o maşină populară, iar la bani sper să găsesc una până în 2500 de Euro cu taxa plătită, 2004+, îngrijită şi dacă am noroc maşina adusă din Germania. La taxe e chiar bună, 52 RON impozit pe an, maxim 100 lei asigurare pe 6 luni pe pensionar, iar ITP şi rovignetă sunt la fel la orice autoturism. Ceilalți 2500 vreau să-i dau pe motor (Pasionat de mic de 2 roți). Sper că alegerea mea este bună. Am ales aşa pentru că sunt începător, părinții nu sunt fe acord cu 320Ci-ul care voiam inițial să-l cumpăr şi am stat şi m-am gândit mai bine că decât să dau 1600 lei/an taxe mai bine dau 400 lei şi sunt mai câştigat + consum maxim 5 nu 12-13 cum are 320Ci E46. |
Sincer nu sfatuiesc motor,nu stau si scriu acum un roman,dar foarte multi au pierit din vina lor.Mai bine investeste intr-o masina buna,chiar de ar fi si 4500,dar macar iei ceva in care ai sansa sa nu bagi foarte multi bani in reparatii.Multa bafta!:D
|
Quote:
Mulţumesc frumos pentru părere. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
- Copyright 2026 4Tuning