![]() |
Restaurare Dacia 1310
8 Attachment(s)
Salutare!
Am o dăcioară de cānd mă știu, de ceva timp am descoperit că-mi place mașina și că am o pasiune pentru ea, īmi doresc să-mi transform visul sau mai bine spus conceptul pe care-l am eu īn cap īn aplicare. Am īnceput să lucrez la ea de la īnceputul verii cānd am avut timp, adica cānd și cānd. Pentru anul acesta vreau să o scap de rugină, să-i dau o vopsea frumoasă, eventual coborātă și pe ici colo cate o īmbunătățire. Pe viitor trecere la 4 prezoane, jante pe măsură, evazat aripi desigur, dacă reușesc puncte spate cu discuri, un motor 1.6 pe carburație modificat īn mare parte :) . O să vă las cateva poze să vă delectați. |
Re: BR 03 AXN
ce-i asta? 87/88 cu capota si grila de 90 ?
|
Dupa cum ai vazut, o corcitura :) este 1310 cu ceva elemente "straine"...
|
4 Attachment(s)
Am mai lucrat putin la masina, i-am facut fata mai frumoasa, ca era ruginita, am scapat de rugina si am grunduit-o. O sa urmeze si restul cat mai repede.
P.S. Cartonul este pentru curiosii care vor sa stie cat de bine-i sta masinii cu un cui sau o surubelnita sau mai stiu eu ce in radiator :) |
Re: Restaurare Dacia 1310
5 Attachment(s)
Timpul fiind putin, lucram printre picaturi. Am reusit sa o duc la un tinichigiu sa rezolv cu rugina, am antifonat-o, am dat cu o pensula de grund sa nu o ia si din nou rugina si nimicuri pe ici colo. Acuma caut portiere, ca alea nu merita sa le mai peticesc, prea mancate de rugina... Sa umblu pe la partea mecanica, am de schimbat capacul de la pompa de apa, de schimbat uleiul in cutia de viteze, trebuie sa-i dau jos tapiteria de pe plafon ca sa o antifonez si acolo, cel mai probabil cu aluband. Aaaa si sa-i prind odata scaunele de cielo, adaptez la h1 farurile pentru xenoane si multe alte maruntisuri care fac o mare diferenta spre sfarsit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning