![]() |
E46 - 320d
3 Attachment(s)
Salutare, de curand am achizitionat 320d e46 1.996 136cp anul 2000
Specificatii: ABS Aer conditionat doua zone Airbag genunchi sofer Airbag-uri frontale Airbag-uri laterale spate Carlig remorca Comenzi volan Controlul stabilitatii (ESP) Directie asistata Faruri Xenon Geamuri fata electrice Incalzire auxiliara Interior din velur Limitator de viteza Oglinzi retrovizoare ajustabile electric Oglinzi retrovizoare incalzite Pilot automat Radio Senzori parcare spate Aer conditionat Aer conditionat patru zone Airbag-uri cortina Airbag-uri laterale fata Alarma CD Computer de bord Controlul tractiunii (ASR) Faruri automate Geamuri cu tenta Geamuri laterale spate fumurii Inchidere centralizata Jante din aliaj usor Oglinda retrovizoare interioara electrocromatica Oglinzi retrovizoare exterioare electrocromatice Parbriz incalzit Proiectoare ceata Senzori parcare fata-spate Stergatoare parbriz automate Masina merge ireprosabil, nu bate nu tracane, chiar sunt f multumit. Primul lucru care as face este o revizie. Ulterior de schimbat farurile (angel eyes), semnalizarea alba si jantele. Initial nu se aprindeau luminile de ceata pe fata (doar pe spate) si am umblat la tabloul de sigurante, am scos siguranta pentru luminile de ceata si de atunci imi raman stopurile de frana aprinse la contact si in timpul mersului. Ce ar fi de facut? |
Re: E46 - 320d
Salutare, caut sa montezi si sa achizitionez angel eyes, cine stie in bucuresti un mecanic sau service bun pentru a le monta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning