![]() |
am nevoie de ajutor
am gasit de cumparat un kadett 1.3 /87. km nu ii spun ca oricum nu cred sa fie reali ... n are servo ... e simplu varianta cu hayon. omu cere 1000 pe masina . am vazut o am dat o tura cu ea .. pare ok .. n are rugina si probleme grave . la prima vedere nu pare a avea probleme mai deloc. dar parerile sunt impartite ... unele persoane spun s o cumpar .. alte persoane zic sa ma gandesc mai bine ... am nevoie de ajutor va rog mult . motivul pt a cumpara masina e doar de a lua ceva marfa cu ea ... adica drumuri de 300 km . plus plimbare ... ce ziceti sa mi arunc Eu. pe ea sau nu ? maine postez si o poza cu masina .
|
Re: am nevoie de ajutor
1000 de eur nu ii mare lucru, poti sa o iei tragi de ea cat duce si dupa aia la programul rabla cu ea si ti-ai recuperat si banii
|
1000 euro eu zic ca e bine (nu are servo deloc, nici macar frana?imposibil)
|
Quote:
|
Quote:
on topic : si daca nu are servo , ce? .. la banii astia ce vrei si u.. cate drumuri de 300 km ai de facut? servo frana e posibil sa aiba.. e altceva aia si nu depinde de servo directie daca ai 2-3 .. sau daca ai 20.. oricum..atata timp cat nu ai 100 de drumuri..sau sa zicem peste 20 nu o sa iti faca probl masina..daca zici k merge bine inseamna k mai duce 6000 km + ... k doar nu o tii doar in limitare.. |
aha, multam sebaa
|
ms pt raspuns. am luat masina pana la urma .. drumuri au fost multe ... oricum s a dus ... am maritat o pt 1300... nu se merita s o pastrez ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning