![]() |
Controversa-Dacia-7000rpm-treapta5
Eu am dat in dacie 175si nu are nici o madificare(7000RPM)hai ca sunt curios?
|
adica tu vrei sa spui ca o dacie ajunge in treapata a 5-a la 7000 de ture?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Anyway, cum bine zicea steph, dacie berlina 1.4 sa urce la 7000 de ture in viteza a 5a ?!? Cu cat esti intr-o treapta de viteza mai mare, cu atat masina urca mai greu in turatie, asa ca una e sa ii dai pe 1a a 2a chiar si a 3a 7000rpm, cand timpul petrecut pe turatii mari e destul de mic, si alta e pe a 4a si mai ales a 5a, cand de la 5000 deja dureaza o vesnicie sa mai creasca, asta presupune faptul ca u ai tinut-o in regim de turatie limita un timp destul de lung (asta presupunand doar ca ai atins 175 si ai lasat-o libera dupa aia, ca daca ne mai spui si ca ai mers cu viteza asta deja se complica mai tare treaba) asta ma face sa te intreb daca nu cumva dupa atingerea acestei viteze nu i-ai facut motoru` Anyway, nu am dacie, nu am nici tico, nu sunt partinitor, dar astea cu 175 la berlina stock sunt basme! |
breaku meu in a 5-a nu vrea sa mai treaba de 3500 .... hai 4000 adica la 140 km dabea atinsi ... da vad ca au inceput sa zboare berlinele paici
|
zmd-ule, stai linistit; asa, de curiozitate, sa te dai cu speeder cu oltcitu, si vedem dup-aia...vorbesc de motoru meu vechi de 1.3, si nu de asta de acum...
|
cristi_ubs: aberezi la greu! trezeste-te !
uite, eu imi asum riscul de a ma urca in dacia aia ... chiar vreau sa o vad cum ia 7mii de ture in a 5-a si merge cu 175/h. auzi ... de curiozitate ... ai motor de F15 pe ea si caroserie de tank rusesc ?? ... nu de alta, dar era vorba de dacii stock. LooooooooL ! Bytzu: nu am de unde sa stiu ce a facut speeder la oltcitul lui, nu am mai vb de mult cu el...am avut mult timp oltcit (si frantuzesc, nu cazan romanesc!)... stiu ce poate ... si daca ma lasa sa il conduc 200m, imi dau seama usor cat de\"stock\" este (in portbagaj nu ma uit ... cred ca NOS nu are :lol: ) ... si daca e curat, ma dau si cu el, stai linistit. |
Re:
Quote:
pai nu e normal ca o masina de 35 de ani cu motor de 1390 cmc sa atinga cu doar 45 km/h mai putin? :lol: :lol: :lol: |
in cazu in care v-ar interesa masina e stock fara modificari p ea(va spun doar ca rupe tot avand motoru de 1.4)dar oricum raman la parerea ca rupe tico la viteza! :roll:
|
Re:
Quote:
se vorbea de dacie berlina STOCK! |
Re:
Quote:
Iti arat factura si astept plinurile. :paper: Dar in fine, am zis ca nu mai intru pe-aici sa ma contrazic cu toti gealatii. Hai pa. |
la 3000 rpm dacia stock are in jur de 120-130km/h.peste turatia de 3000viteze creste mai greu dar 7000rpm e dublu fata de 3000rpm.asa ca trage si u o concluzie!
|
o dacie stock nu atinge 7000rpm,al tau e dereglat rau daca arata asa ceva,de ce nu faci o filmare cu turometrul tau sa ne demonstrezi?
|
nu atinge 7000 in a 5-a, dar in treptele inferioare atinge.... ca asa... am dat si eu 7200 in a doua.
|
si voi chiar credeti ce arata ?cred ca sunt dereglate,am si eu dacie ...dar nu ajunge la 7000 :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:55. |
- Copyright 2026 4Tuning