![]() |
Vand bicicleta
4 Attachment(s)
Specificatii:
- amortizor fata - amortizor spate Kind Shock KS-261 (ar trebui reglata presiunea in el - 15 lei la service) - frane ghidon Shimano Alivio V-Brake - frane fata pe disc Artek-Vigorous - farna spate pe disc Artek-Vigorous (tine, dar ar mai trebui reglata - 10 lei la service) - schimbatoare Shimano fixate pe frane - schimbator spate Shimano Acera, fata banuiesc ca e tot Shimano - pinioane Shimano Cassette Pro Ckets CS-HG 3081 - jante duble Beretta - cauciucuri originale Innova - 8 pinioane si 3 foi - 24 viteze - cadru Upland otel serie G501320995 - pipa Upland - ghidon Upland - butuc fata Joy Tech - butuc spate Joy Tech - greutate 20 kg Cauciucurile sunt cele originale, asa ca se poate aprecia dupa gradul lor de uzura cam cat a fost folosita bicicleta. Se vinde fara antifurtul din poza. Preturi service: http://www.lapedalesv.ro/service Bicicleta functioneaza foarte bine, eu o folosesc asa, insa nu strica o revizie dupa cumparare (mici reglaje, ungere). Pret - 600 lei. Doar Bucuresti (Titan). 0770396342 |
Re: Vand bicicleta
Rectificare - cadrul este din aluminiu.
Valabil. |
450 lei ultimul pret.
Nu suna pentru negocieri ! |
Valabil.
|
Am cumparat un set de chei imbus si am reglat singur frana ... pret fix 500 lei.
|
Valabil.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:29. |
- Copyright 2026 4Tuning