![]() |
Pachet machete 1/18 cu defecte
2 Attachment(s)
De vanzare pachet de machete 1/18 dupa cum urmeaza
1. Porsche Carrera 911 – Bburago 2. Lamborghini Countach - Bburago 3. Lamborghini Countach – Bburago 4. Dodge Viper GTS Coupe – Bburago 5. Peugeot 203 – 1954 – Solido 6. Porsche Carrera 911 – Bburago 7. Mercedes Benz CLS – Maisto 8. Jaguar X Type – Maisto 9. Dodge Challenger concept – Maisto 10. Lamborghini Aventador – Mondo Motors 11. Volskwagen Touareg – Bburago 12. Chevrolet Corvette C5 – Bburago Separat - set roti 1/18: 30 lei setul Pret pentru intregul pachet 300 lei (pentru predare personala in Bucuresti), sau schimb cu machete 1/18 Pentru detalii va stau la dispozitie pe privat Mersi frumos |
Re: Pachet machete 1/18 cu defecte
Pret cls ?
|
Salut! La bucata vinzi?
|
Stima domnu' Marius,vedeti ca acela este Reventon,nu Aventador :D
apropo la cat e Touareg-ul? mi-l poti tine pana vorbim te rog? merci !!! |
Quote:
Pentru solicitarile primite: as fi preferat sa le dau la pachet, dar daca cineva este interesat de ceva anume, poate sa vina cu o propunere concreta si decenta (nu am timp sa ma mai ocup de ele, si e pacat sa nu fie de folos cuiva). |
vre-unul din Porsche are lampile spate intacte?
pune te rog poze din mai multe unghiuri |
Rezerv CLS-ul !
|
ai pm referitor la intregul pachet.
|
Saluare tuturor,
In primul rand va multumesc pentru interesul aratat fata de anunt: momentan sunt plecat din tara, revin pe data de 27.05.2015 si promit sa raspund fiecarei solicitari (directa sau PM). Asa cum am mentionat si anterior, prioritara ramane vanzarea la pachet a machetelor: in cazul in care nu-si manifesta nimeni aceasta dorinta putem trata individual fiecare solicitare. Multumesc pentru intelegere |
rezervate toate.
|
12 Attachment(s)
Salutare,
Asa cum am promis, am revenit cu mai multe fotografii pentru o mai buna vizualizare a starii fiecarei machete. Fac o mica precizare legata de Volkswagen Touareg - are si setul complet de roti (desi nu apare in poze). Multumesc |
Sunt valabile la vanzare?
|
Ma intereseaza cele 2 Porsche si Touareg-ul fa-mi te rog un pret sau daca vrei iti pot oferi ceva machete la schimb
|
Quote:
Momentan astept un raspuns de la colegul HAKU - revin cu detalii. Mersi |
Salut! Astept oferta pt Dodge Challenger si Chevy Corvette. Dupa ce se clarifica totul cu dl. Haku...
ps. as fi interesat si de Touareg, dar mai am de asteptat! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning