![]() |
Help me!!!
A inceput tuningul si pe la noi!!! Am o Dacie din 78 luata de curand si nu stiu cu ce sa incep, vreau sa o modific putin macar la exterior...motorul mai tarziu. As avea nevoie de niste sfaturi, va rog. Respect pt toti posesorii de Dacii. pozele sunt facute cu tel de proasta calitate, revin si cu poze mai bune, daca se poate spune asa
|
Re: Help me!!!
5 Attachment(s)
scuze, nu am stiut sa pun pozle....dar iata! nu mi-e rusine cu ea
|
masina arata destul de bine pt varsta ei spor la treaba
|
pune-i niste jante mai late, un body-kit si niste folii.
|
k, perfect dar unde gasesc body-kit-uri ca aici la noi inca nu se stie de tuning, mai ales pe dacie!
|
Quote:
|
e din 78 dar are elemente de 1310.
|
1 Attachment(s)
ma gandesc la doua dungi negre din fata pana in spate, ce ziceti?
|
mai bine cad unele albe dar sa fie din acelea late nu subtiri.
|
imi spune si mie careva unde gasesc in apropierea jud Harghita niste ateliere de tuning dar totusi nu asa costisitoare???
sau de la ce alte marci de masini s-ar potrivi spoilerele pe FXD-eul meu |
vezi si u topicurile din urma vezi ce sa facut ce sa discutat iti faci o idee si dupa te apuci de treaba..
|
de o luna ma uit pe toate topicurile dar.... nu zice nimeni cam ce s-ar potrivi pe dacie(adica de la alte masini) doar la comanda si la noi nu este asa ceva!
|
Cumpar urgent spoilere (prelungitoare) , praguri, jante. plssssss
|
1 Attachment(s)
prietene vezi k se potrivesc perfect spoilerele de audi 80 'butoiash', mai putzin ala dupa spate da merge modificat. trebuie sa tai putzin din partea de sus a spoilerului si vine beton. dacia asta e a unui preten si itzi spun sigur ca sunt de audi.
|
Renunta la ideea cu dungile!... Am mai aplicato si eu si alti si nu prea da roade!...:oops: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:24. |
- Copyright 2026 4Tuning