Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - The Story / HOG (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/42264-e30-the-story-hog.html)

RED72 26-05-07 23:35

E30 - The Story / HOG

2 Attachment(s)
Stiu ca sunteti plictisitzi de ursi dar eu va scriu cateva rinduri ca este interesant.

Mi-am luat ursul inapooooiiiiiiiii dupa 10 ani.L-am cumparat din Vitan(cand era targul pe chei)in 1994.M-a costat 7600$.Fabricatzie 1988..318i M40....87000km.Arata ca noua si am mers doi ani cu ea si am fost foarte multzumit,dupa care am luat un e34 si ursul a ajuns la tata(un fel de cadou).Toate bune pana anul trecut cand s-a rupt cureaua de distributzie(a bulit 7 supape) si l-am luat inapoi dupa o serie de zile de lamuriri si negocieri .Acum sunt posesor de urs si sunt foarte mandru,pentru ca vreau sa fac din el un urs ca la carte fara a ma indeparta deloc de ORIGINAL.Si de aici incepe nebunia si va pun si poze

MC Mate 27-05-07 00:29

Re: Povestea ursului...din nou acasa

foarte bine, succes in cea ce iti proupui si tinene la curent cu ceea ce faci, iar de plictisit nu cred k s-a plictisit cineva pe topicul asta de ursi :) k dak ne-am plictisi nu le-am mai face nmk si nu am mai baga bani multi in ei

mikkai 27-05-07 00:58

Mie imi place cum arata in poze.Foarte frumos,original,chiar si cu capace la roti.

Maroo 27-05-07 06:56

pozele astea cand sunt facute 2007 sau acum 10 ani???

Geko 27-05-07 09:16

Nu au cum sa fie facute acum 10 ani ca in partea stanga a unei poze[a2-a] este o Solenza :D si din cate stiu eu solenza nu se fabrica in 1997 :D

Tataee_^ 27-05-07 13:10

Si nu cred ca avea omu in 97 aparat digital :D

Maroo 27-05-07 20:58

da avetzi dreptate nu am fost atent la detalii scz oricum frumos urs....

RED72 27-05-07 23:51

2 Attachment(s)
pozele sunt facute in toamna.Am inceput din toamna sa-mi procur piesele de care aveam nevoie.
-arcuri 60/40
-amortizoare
-jante
-anvelope
-bara rigidizare fata+spate
-faruri
-stopuri
-semnalizatoare
-capota ,aripi fata,caseta directie,tot ce inseamna bucse fata
-esapament final
-pleoapa faruri
-pleoapa luneta
-M-tehnick 2
si multe altele

RED72 27-05-07 23:59

3 Attachment(s)
cu arcuri si amortizoare

sTAILLL 28-05-07 02:06

O sa iasa ceva tare :> la motor ce modificari ai aduci?

andreiu21ct 28-05-07 09:42

Rar vezi un urs asa de bine intretinut..cand te gand ca are 19 ani!! Felicitari. Caut si eu un urs de vreo 2 luni sa-mi iau pt la vara, dar nu am gasit nimic frumos. toate alergate, si care nu erau alergate, erau mancate de rugina si alte prostii.. al tau e impecabil..pana si capacele arata ca la una noua.

"Viitorul suna bine.." :D am citit ca ti-ai luat componente.. cand le montezi ca sa vedem si noi niste poze ceva? :) Bafta Multa! te respect pt felul in care ai avut grija de ea :)

dj16xxs 28-05-07 09:56

Quote:

Originally Posted by RED72 (Post 921450)
pozele sunt facute in toamna.Am inceput din toamna sa-mi procur piesele de care aveam nevoie.
-arcuri 60/40
-amortizoare
-jante
-anvelope
-bara rigidizare fata+spate
-faruri
-stopuri
-semnalizatoare
-capota ,aripi fata,caseta directie,tot ce inseamna bucse fata
-esapament final
-pleoapa faruri
-pleoapa luneta
-M-tehnick 2
si multe altele

bravo bravo....
spor la treaba ca o sa ai nevoie....

dj16xxs 28-05-07 09:57

Quote:

Originally Posted by andreiu21ct (Post 921685)
Rar vezi un urs asa de bine intretinut..cand te gand ca are 19 ani!! Felicitari. Caut si eu un urs de vreo 2 luni sa-mi iau pt la vara, dar nu am gasit nimic frumos. toate alergate, si care nu erau alergate, erau mancate de rugina si alte prostii.. al tau e impecabil..pana si capacele arata ca la una noua.

pai si in ce bani ai cautat??? 1500 de euro???

ursuletz_cabrio 28-05-07 12:27

salut!
multe felicitari pentru masina,mai ales pentru faptul ca a avut parte de propietari ok(adica ca nu a fost omorata!).intr-adevar rar vezi un urs in forma asta.succes la intinerirea masinii,pt ca mertia din plin!o intrebare am si eu:kitu m-tech II l-ai luat second sau nou?(eu stiu ca nu se mai produce nou).si o recomandare de jante-BBS Rs 8j cu 8.5j sau 9j spate :P ,evident pe 15 :twisted:

florin83 28-05-07 20:07

f. tare!

bafta!

All times are GMT +2. The time now is 11:10.

- Copyright 2026 4Tuning