![]() |
piese bmw e46
10 Attachment(s)
Vand piese provenite dupa bmw e46 an 2002:
bloc de lumini 70 lei oglinda pentru senzori parcare 50 lei casetofon cu functia mode 60 lei Pretul de mai sus este pentru intreg pachetul 120 lei Numar telefon: 0749572043 |
Re: piese bmw e46
Ce face oglinda respectiva pentru senzorii de parcare? te intreb deoarece eu am senzori de parcare(din fabrica) si nu am aceasta oglinda.
|
4 Attachment(s)
Pai are o mufa in spatele ei si se leaga plug and play de mufa pe care deja probabil o ai pe masina.Sincer nu cunosc nici eu mai multe pentru ca nu am avut pe masina asa ceva.
Se mai adauga magazie de cd-uri +suport +mocheta 150 lei |
4 Attachment(s)
Se mai adauga prag stanga culoare gri : 60 lei
Senzori parcare OM,unul dintre ei nu functioneaza 40 lei Ornamente plafon culoare gri 40 lei Preturi neg |
2 Attachment(s)
Vand Maneta BC si stergatoare BMW e46 provenite de pe un bmw e46 an 2003.
Pret : 60lei Magazia de cd-uri iese de la vanzare:d |
5 Attachment(s)
Se mai adauga :
Vand volan cu airbag sarit.are 2 cleme prindere comenzi rupte.Nu las la pret nu negociez 330 lei cu transport inclus.+CADOU MANETA BC |
Preturi noi :
bloc de lumini 60 lei oglinda pentru senzori parcare 40 lei casetofon cu functia mode 50 lei Volan 300 cu transport inclus |
E oglinda antiorbire. Nu are nicio legatura cu senzorii de parcare
|
Volan si maneta BC vandute restul valabile.
|
Prag vandut,restul valabile!
|
4 Attachment(s)
Senzori parcare si oglinda vanduti.Se mai adauga modul confort model 2 geamuri electrice si set butoane reglaj 4 geamuri electrice.
Pret : butoane geamuri 40 lei casetofon 50 lei modul confort 40 lei |
Butoane geamuri vandute. Magazie de cd-uri revine la vanzare in forta 8) pret negociabil.
|
Casetofonul s-a vandut.
Bloc de lumini 50 lei transport inclus! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning