![]() |
Volum player
Ce se poate spune despre un player daca, sa zicem ca volumul maxim al acestuia este 35(0 minim) iar daca dau spre maxim de abia pe la 33-34 incepe sa distorsioneze?
|
Re: Volum player
Se poate spune ca el incepe sa trimita semnal distorsionat inainte de 33-34 dar distorsiunile nu sunt asa mari incat sa le auzi.
|
Deci sa inteleg ca e un lucru bun ...
Am ascultat si alte playere si cam la 70% din volum le puteai tine, dupa aceea incepea distorsiunile sa isi faca simtita prezenta. |
Da, normal ca e un lucru bun :) Depinde de multi factori : ce difuzoare ai, cum sunt pregatite usile... Da la 30 si iesi din masina si vei observa ca la distanta mai mare de difuzoare se aud mai tare distorsiunile.
Ce player e ? |
1 Attachment(s)
Un Kenwood KDC-PS9590R.
Am dat chiar la 32 si m-am indepartat de masina si tot bine se aude. |
fara un osciloscop este greu de aflat unde incepe playerul sa distorsioneze. dar, in general, 75% din volum ii acceptat ca "momentul" cand incepe sa distorsioneze.
|
Eu cred ca acel procent de 75% din volum nu ai cum sa-l determini fara aparatura profesionala.
75% poate sa fie la un HU (volum de la 0 la 40 sa zicem) si la 35 sau chiar 30. Nu ai cum sa-mi demonstrezi ca daca dai player-ul la 20 din 40, ai acolo 50% din volum. |
ma refeream la valorile numerice. exemplu : 30 din 40, sau, in cazul tau, 27 din 35
|
Asa da, valori numerice, dar in cazul meu procentul nu e de 75%, ci mai degraba un 90-92% ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning