![]() |
Muzica
Puneti aici ce fel de muzica va place ..si ce ascultati !
|
Re: Muzica
incep eu :P
|
Prima Serie
|
bp ..nu pot pune melodiile din cauza netului ..de asta am si postat de 2 oari aiurea ..
Incercati voi sa puneti ...melodii arhivate.! |
Andre' - Libera la Mare
Bambi - 2 Ochi Caprui Sofia Vicoveanca - Trandafir De La Moldova (remix) :lol: :lol: :lol: |
Da ... adevarul e ca nu te poti pune cu gusturile omului ..!
|
young buck-bang bang
Lil Scrappy ft Young Buck-Money In The Bank Kalwi & Remi - Explosion 11-Chamillionaire-Not A Criminal (feat. Snoop Dogg & Busta Rhymes) Lil Jon-Roll call Raptile-Neva Eva Raptile-Fight Back \:D/ |
Cypress Hill - Lowrider
Chemical Brothers - Replacement Killers Rick Ross - Hustlin The Game - Let's Ride T.I. - Front Back Ice Cube - Chrome & Paint Trick Daddy - Represent David banner - Like a pimp Delerium - Silence Fat Joe & Lil' Wayne - Make It Rain (TARE) ...dak mai vreti melodii cu bass....... |
Quote:
|
:)) da sunt la ECTS....de melodii am sa ma mai uit prin albume sa vad ce am si o sa fac o lista...
si apropo.....eu zic ca sunt cu bass.....da nu stiu dak se mai aud fara tun....eu le pun pe astea care se aud misto cu tun de bass deci... |
-> 01 Petey Pablo ft. Ciara - My Goodies
-> 01_timbaland_ft_50_cent_and_tony_yayo-come_and_get_me_clean -> 01-teriyaki_boyz-tokyo_drift_(fast_and_furious) -> 03-nelly_furtado-promiscuous_(feat_timbaland) -> 05 Ludacris Ft Sleepy - BlueBerry Yum Yum -> 08. Bon Garcon - Freek U -> 08-nelly_furtado-say_it_right -> 18-the_partysquad_feat._brainpower_-_non_stop (TARE) -> 066 - Unk - Walk It Out [Torrent-Tatty] -> 211-mixmaster_presents_marc_vane_feat[1]._bear_who_-_boom_boom_boom_dj_antoine_vs_mad_mark_mix-mst -> 215-Monica Feat.Dem Franchize Boyz-EveryTime Tha Beat Drop -> Ame - Rej -> bass_test-_digital_bass_305_-_12_-_thx__utlra_car_mix__914 -> Beyonce & Jay-Z - Upgrade u -> Ice Cube - Why We Thugs -> Lil Jon and The East Side Boyz - BiaBia -> Moulin Rouge Soundtrack - Closing credits bolero -> Outlandish - Callin' U -> Petey Pablo - Freek A Leek -> The Drill - Evolution [ Mp3best.tk ] -> The Migrants - I thought that (original mix) -> Tutorial - walk Am pus si eu ce am avut la indemana :)) |
Quote:
|
Quote:
|
La ala cred ca nu merge prea bine :))))))) =)))))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:00. |
- Copyright 2026 4Tuning