![]() |
Peugeot 307
2 Attachment(s)
In primul rând vă salut pe toti. Ca un scurt istoric masina e un 307 motor 2.0 hdi 2003 si a fost masina soției pana cand am hotarat ca ei ii trebuie ceva mai mic mai exact noul Suzuki Swift violet edition si mie ceva mai mare :lol: Masina in ultima perioada a cam papat multi bani s-a schimbat motorul cu totul plus altele fapt care a făcut ca eu sa ma aleg cu un nou proiect sa zic asa. Planuri prea mari nu am acum ramane de văzut ce se va materializa, experiența am cat de cat de la fosta masina.
|
Re: Peugeot 307
3 Attachment(s)
Doua poze cu Matizul care l-am vandut cam asa vreau sa ajunga si 307, cat mai clean posibil deja am in cap viitoarea culoare. Deocamdata doar folii Global transparenta 5% polish la triple erau cam matuite, urmează farurile.
|
2 Attachment(s)
Ne pregatim de vară 215/45/R17 jante MAM 7 :D Usor usor... incepe sa arate cum imi doresc.
|
8 Attachment(s)
Lucram usor usor, am scos scrisurile de pe haion, reconditionat jante plus plasticele din interior, xenon h1 6000k si altele care imi scapa acum :rolleyes2 Cateva poze...:lol:
|
E frumoasa, sa o folosesti cu placere! Ce a patit motorul de a trebuit schimbat?
|
2 Attachment(s)
Mersi! Viața grea si proasta îngrijire de care a avut parte inainte sa ajunga la noi. Din ce am înțeles s a spart un culbutor si tot ce era a picat in motor, reparatia costa o fărâmă mai putin si nu aveam nici o garanție. Cam asta a iesit dupa colantare.... o sa fac mai multe poze.
|
6 Attachment(s)
:twisted::twisted::twisted:
|
All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2025 4Tuning