![]() |
Cumpar pentru E36
Cumpar urmatoarele piese fara pretentii in vederea integritatii lor, deci astept preturi pe masura ! Toate piesele pentru COUPE/CABRIO
- Capota - Sistem inchidere capota din fata pana in interiorul masinii ( prindere capota + cablu + maneta deschidere capota ) - Panou clima + grila centrala de clima - Mocheta - Trager - Fusta piele de la schimbator si de la frana de mana |
Re: Cumpar pentru E36
Salut, te pot ajuta eu cu sistemul de deschidere, nu sunt sigur daca mai am si manerul.
Da-mi un telefon si vedem :) 0722 255 559 |
1 Attachment(s)
Ca sa nu deschid alt topic anunt ca mai am nevoie urgent de cateva piese ! Obligatoriu predare personala in oradea sau in bucuresti !
- Semnale Coupe (portocalii nu am pretenti nu ma intereseaza) https://www.dectane.de/images/produc...es/kgb01ds.jpg - Difuzor/tulumba radiator (acel plastic care vine intre radiator si vasco) pentru motor M43B18 ! Poza - Grila centrala plansa bord clima ! Poza - Butoane geamuri ! Poza Astept PM cu preturi si poze daca se poate ! Si ca sa nu fie confuzie pun poze cu ce imi trebuie ! Pentru butoane am intels ca sunt diferite atasez poza si cu mufa ! Attachment 3104299 |
Nu ma poate ajuta nimeni cu nimic ? Bucuresti/Oradea ?
|
Mai imi trebuiesc doar semnalele!
|
Am eu semnale galbene de coupe, aveam si un topic cu ele + poze dar e vechi.
|
Se poate inchide !
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:04. |
- Copyright 2026 4Tuning