![]() |
un alt cielo
Salut.
Abia am gasit forumul asta si as vrea si eu cateva pareri. 1. Am un executiv plus de 1 an si un pic (cumparat nou). 2. Rodajul mi-au zis ca e facut in fabrica si ca daca vreau sa fie mai sprinten sa o aleg putin. Primii 1000 km am mers cam cu 120-140 km cu scimbare la 3000 rpm. Cat de mult am "zapacit-o" ?:shock: :!: 3. La 2500 km a trebuit sa-mi schimbe calculatorul. 4. Zangane torpedoul si geamul stg fata daca e deschis 1/3. Astept pareri si sfaturi. Merci |
Re: un alt cielo
dupa 2500 ti`o schimbat calculatorul masinii? :O:O:O
|
un alt cielo
Ia mi-a schimbat calculatorul ca datea eroare.
initial ziceau ca da eroare pe arborele cotit, dar si-au dat seama ca e de la calculator. |
Nu cred ca ar fi vreun motiv intemeiat daca ai schimbat in prima mie de km la 3000 sa o zapacesti , daca schimbai mai sus o zapaceai ...Torpedoul zdrangane la toate , iar cu geamu nush ce sa iti zic , vezi sa nu fie suprotu ala de pe macara slabit ...:-??
|
Stai linistit cu torpedoul...la toti ne zdrangane :)
Cu geamul....nu stiu ce sa-ti zic, poate fii sina sau suportul macaralei. Rodajul e facut in uzina pe banc...deci nu ar trebui sa ai probleme. A mea avea cam 5-600 km cand am plecat cu ea la mare anul trecut. Nu am avut demaraje nervoase, dar top speed cam 160 km/h la ~4500 rpm. fara probleme... Vad ca esti din Bucuresti. Daca masina are doar un an si "un pic" (ceea ce inseamna ca inca esti in garantia de 2 ani), iti recomand sa te duci cu masina la Auto Center (sper sa nu le incurc si sa te trimit in alta parte) si sa iti schimbe tot ce e nevoie pe garantie, adica GRATIS!!! Unde iti faci reviziile de obicei? Daca nu s-a interevenit asupra masinii de persoane "neautorizate", Daewoo e obligat ca pe toata durata garantiei sa iti schimbe tot ce e defect din cauze "naturale". |
torpedoul ma dispera si pe mine.uneori dau muzica mai tare ca e chiar deranjant dar nici asa nu e bine ca nu mai aud deterctoru.
dupa ce am "ochiostudiat" torpedoul e posibil sa stiu o solutie si va tin la curent daca rezolv ceva.. |
Quote:
asa e la toate |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:31. |
- Copyright 2026 4Tuning