![]() |
Cum procedam pentru un burn-out reusit?
Salutare tuturor membrilor forumului!
Dupa ce am urmarit cateva filmuletze ce aveau in prim-plan nume grele ale lumii curselor legale si ilegale, m-am intrebat oare cum reusesc acele burn-out-uri spectaculoase? 1) Care este treapta ideala? 2) Frana de mana este secretul? 3) Diferente intre masinile cu tractiune pe fata si cele pe spate. (la cap. burn-out) Astept cu nerabdare raspunsurile voastre! :lol: |
indiferent ca ai caminon, trolebuz, ferrari sau dacie bagi treapta 1-a o tragi frana de mana pana la capat turezi motorul peste turatia unde se afla cuplulul maxim (adica ~ 4000rpm) si dai drumu la ambreiaj si o calci pana la fund avand grije sa nu depasesti turatie maxima a masinii...
|
Re:
Quote:
|
Pai si daca te apropii de turatia max ii dai a 2-a ???? yo nu am cum sa incerc pt. ca am frana de mana pe rotiile cu tractiune .... si cu masina lu tata nu incerc ca ma rupe :D :punch:
|
eu nu pot face burn-out...am frana de mana pe fata...unde am tractiunea...
:) oltcit rulzzz |
hmzzz frana d mana e o solutzie ... a 2`a sunt prietenii .. dai cu 1`a .. daca poti sa`i dai si a 2`a dar sa duca motoru .. daca nuh .. moare calci rpd ambreiaju si bagi 1`a sii ii dai in continuare :) .. da nu ulei si apa si o sa ai un super burn`out + fum
|
Cu uleiu stiu ca pui peste tot (cauciuc, balta dedesupt) dar cu apa ce faci?
|
Re:
Quote:
fa asa ... pune ulei jos .. pune pe cauciucuri .... dai .. un mic burn ... k uleiu sa umezeasca tot cauciucu ... asa .. apoi pune apa peste ulei si peste cauciuc si da`i ... secretu e k ... apa peste ulei aluneca .. ami salvezi vb vine din cauciucuri .. si scoate fum garantat .. retzeta e incercata :) |
merci pentru sfaturi
urmatoarea mea problema e frana de mana care nu prea tzine :lol: o sa pun catziva amici sa ma ajute, sper sa nu ii omor :lol: |
si gumele ce zic la faza cu uleiu?
|
daca esti hotarat sa faci burn nu te mai gandesti la gume
daca esti chitra te duci shi itzi cumperi 2 cauciucuri terminate cu 100 de mii shi faci cu alea :lol: |
Psycho o intrebare mai am: pe ce se face mai bine: bitum sau ciment?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
vecine sa tresti tu crezi ca o sa fac pe bloc? :lol: :lol:
cat sa se incalzeasca? ca doar nu fac 30 de min, dar nici atunci nu cred ca o sa se intample asha aderentza e mai scazuta pe ciment :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning