![]() |
E46 - LSB
3 Attachment(s)
Salutare, am zis sa expun si eu masina mea.
BMW E46 320d 150 cai din 2003. Initial masina arata culoarea asta si a venit cu urmatoarele dotari: Interior piele crem Jante momo 16 volan in 3 spite Pachet m-technik 2 Faruri cu xenon si lupe din fabrica Toba sport Borla + traseu inox |
Re: E46 - LSB
1 Attachment(s)
Ulterior a urmat un set de jante pe 17
|
3 Attachment(s)
Pentru ca avea destul de multa rugina si era raspandita pe mai multe elemente ale caroseriei am hotarat ca este timpul pentru o vopsire totala...am optat si pentru alta culoare :) Laguna Seca Blue
|
1 Attachment(s)
A urmat un set de scaune Recaro de pe un compact si bineinteles un nou volan...vechiul era cojit rau.
Comenzi volan, pilot automat, activare computer de bord. |
1 Attachment(s)
Angel eyes SMD RGB si grila neagra :D
|
3 Attachment(s)
Si bineinteles un nou set de jante pe 17...
|
3 Attachment(s)
Inainte sa va luati de sticker-ul din spate...haideti sa va arat de ce este acolo...
Un incident neplacut in trafic... am reparat-o singur provizoriu |
5 Attachment(s)
pareri?
|
|
bine ai venit in grupul e46... puteai totusi sa scrii toate acestea intr-un singur post ,deaia exista funcia edit,si ca sa fiu si on topic masina mai trebuie lucrata la linia barilor mai trebuie asezate acolo nu doar sa fie puse , trebuie sa fie puse bine, eu cred ca au 10-15 ani barile alea da totusi e imposibil sa nu le pui la linie cu multa migalalea totu se poate face .. si cum ai atins cu bara fata ca o ai destul de inalta :lol: banuiesc ca la borduri o parchezi cu botul deasupra lor... eu am 3 cm de la bara si tot nu arata asa :lol: :lol: bafta cu masina
|
Frumoasa masina :) si gagica:lol:
|
Quote:
Culoarea este una deosebita (personal imi place foarte mult) jantele ( nu sunt potrivite pentru masina ta , ai nevoie de un set pe 18 cu buze late ---un oz mito cred ca ar fi TOP ). Toba finala , este din alta era ..... cauta 2 iesiri , rotunde ca sa completezi linia masinii . Si pentru final , o suspensie reglabila , si da cu ea de pamant frate , zici ca e tractor ! Succes ! |
Multumesc mult pentru sugestii. Voi reveni zilele astea cu noi poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning