![]() |
NUmere de inamtriculare care incep cu \"O\" sau \&
Am si eu o intrebare:
stie cineva de ce nu se pot alege la numere preferntiale numere care incep cu O sau cu I? eu am vrut sa-mi iau un numar de genul B-99-Oxx si de la ghiseu m-a pasat ca nu se emit numere care incep cu O sau cu I si ca sa-mi aleg alt numar. stie careva pe ce lege se bazeaza cucoana aia? PS: ea mi-a zis ca se confunda cu 0 rsprectiv cu 1, dar asta nu e un temei legal. |
da ... nu iti da asa ceva i oam vrut sa`mi pun ct 11 IIII ... si nu mi`a dat ... k cica ce numar e asta :) ...
dar acu se dau daca sari putin la cap cu cela iti da .. de ex e un pasat .. cu AG 10 ANA si omu a facut AG IOANA |
ma intereseaza din punct de vedere legal, care e problema ca mie mi-a zis ca nu se emit nr care incept cu o sau i da nu am dat de nici o lege care sa zica asta, si m-as mai duce odata peste ei. da tre sa stiu pe ce ma bazez.
|
ce sa le faci? ei sunt legea :)
|
Re: NUmere de inamtriculare care incep cu \"O\" sau \&
se poate dar cred ca tre sa platesti cva in plus.am vazut si eu cum poti transforma 10-NUT in IONUT.se poate dar nu stiu cum,m-ar interesa si pe mine.dc aflati cva scrieti si voi pe forum :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning