![]() |
Kicherer SL K 60 Evo Black
16 Attachment(s)
Kicherer SL K 60 Evo Black Mercedes SL modificat de Kicherer sub denumirea de K 60 Evo Black dispune de o putere de 605hp generata de V12-ele bi-turbo. Acceleratia de la 0 la 100km/h se face in 4.3 secunde, iar de la 0 la 200km/h in 14.2 secunde. Viteza maxima atinsa este de 300km/h, fiind una limitata electronic. |
Re: Kicherer SL K 60 Evo Black
Kicherer a adus un aport destul de important in ceea ce priveshte performantza mashinii si a facuto ffbine...dar la exterior am ceva indoieli si in principal la jante..park mergeau altele ceva mai deosebite
|
Bestiala bijuteria asta
|
Arata bine, imi place la nebunie difuzorul ala de aer si evacuarea dubla ...
|
Bestiala masina asta....kitu si gentile sunt reusite..
|
nu stiu daca am vazut bine dar capota motor si cea portbagaj sunt din carbon?!...tare rau..si la performantze nu mai zic ..bestie pe 4 rotzi
|
Super frumosa masina
|
e frumoasa ma gandesc cum o fi pe strada la 605 cai:D:D:Dsi carbonu ala sta bine pe ea.
|
Quote:
|
numa 605 cai pt un v12 biturbo? poi un 600sl v12 biturbo amg adica sl65amg are 612 cai...si nu stiu de ce dar am curaj sa pun pariu k un amg-u e mai ieftin k asta..si mie unu imi place mai mult....sa nu mai zic k are 7 cai in plus..sa nu mai vorbesc de brabus..la noi in oras este un brabus t 12 ridicat in 850 cai a aparut si la pro motor:D..
|
Bestiala masina...mai ales ca acum e sezonul...daca apare asa ceva pe strazile din Bucuresti fac fetele gatita.
|
Un alt mercedes cu cv caluti sub capota da m-am saturat de cate am in garaj :D
|
Foarte Tare Frate
|
dap..la jante se putea si mai bine dar tot ash muri intr-o dasta..:P
|
Masina...de colectie...........e sooper....
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning