![]() |
Recomandare amplificator
Salut baieti, am un subwoofer : MAC AUDIO STX 212 BP
Diametru difuzoare : 2 x 30 cm Putere max : 2000 W PUTERE RMS : 1000 W Raspuns in frecventa : 18-500 Hz Sensibilitate : 92 dB Geam plexiglas cu iluminare alba LED Greutate : 28kg si am si o statie si anume : Ground Zero - model TITANIUM cu 400 w rms in punte Modul alimentare MOSFET Raspuns in frecventa: 5Hz - 30KHz Filtru LPF variabil: 40 - 40000Hz Filtru HPF variabil: 50 - 500Hz Bass boost: +6dB / +12dB (50Hz) Dimensiuni: 232 x 49 x 230mm Instalarea am facut-o la un service din constanta, cu cabluri groase , si tot ce-i trebuie, sunt conectate la sistemul stock al masinii ( au trebuit sa adapteze pt ca nu avea aux) El dupa ceva timp miroase putin a incins..de ce nu stiu, voi merge din nou la baieti sa se uite la el dar asta e alta problema .. Ce amplificator imi recomandati voi la subw asta? Dati-mi mai multe variante , eu as vrea sa il iau la mana a 2 a pt ca am cheltuit deja mai mult decat imi propusesem si na..Poate il voi lua nou insa nu acum, am inteles ca mai puternice sar de 1400 de lei. Este montat pe o kia magentis din 2008 cu bateria schimbata recent( o varta de 80 sau 90 A ) , mi-ar trebuii totusi si un condensator ? |
Re: Recomandare amplificator
sal ... da amplificatoru e prea slab/puturos iti recomand clasa D mult mai eficient/neconsumator probabil ai un amplificator in 2 canale si deaia iti baga distorsini ca la balamuc si o sa iti arda si suburile asa cu clasa d stai fara stres ..
http://car-audio.anunturi-auto.4tuni...-14393288.html |
si unul nou..?
|
|
Multumesc pt sfat..inca mai mai gandesc daca merita banii statia aia( de noua) ..Alte recomandari mai ai?De firma la statie ce stii?N.amgasit prea multe păreri pe net despre ea..
Edit : M-am referit la statia asta car-audio.anunturi-auto.4tuning.ro/amplificatoare-auto/mono-subwoofer/amplificator-auto-hollywood-1800wrms-ron-nou-9978335.html Pt ca am vbit cu domnul care aduce, i-am spus ce am si pe stoc pt ce imi trebuie mie ar avea.o pe asta acum..alte stații ar dura ceva sa le aduca pt ca le ia din america. Deci ce parere aveti despre statia asta cu sub meu :D |
http://www.************/forum/ce-amp...,start,15.html
am vrut sa pun un forum da vad ca nu ma lasa o sa ti-l las pe pm |
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning