![]() |
OPEL CORSA C : pareri si intrebari
:?: Prima intrebare o pun eu: Cum se poate schimba casetofonul original de corsa(in sensul de cum umplu golul de sub casetofon daca il dau jos pentru ca originalul are consola dubla) Astept raspunsuri
|
Aceiasi problema am avuto si eu, pe masina mea, dar a fost mai usor de rezolvat. Incerca sa intrebi la un magazin de specialitate sau la dealer daca nu exista masca speciala care sa iti adapteze din 2din sa iti umple spatiul si sa iti ramana 1din pt o unitate standard.
|
Poze vream si noi niste poze daca se poate si date consum
CAt ai dat pe ea Ai luato la mana aIIa sau noua |
Re: OPEL CORSA C : pareri si intrebari
am si io o rugaminte...ca tot vorbiti de spatiu gol..io am nevoie de cdplayeru original..ala de 2compartimente...pt k arata mai fain cu ala original decat cu unu pus de mine..am adus un corsa c pt cineva apropiat...cu spatiu gol la cdplayer...si are schimbatoru(tiptronic),frana de mana,clantele la usi..etc...din aluminiu,consola de pe bord e acceasi culoare..iar cdplayeru la fel...pls help..nu gasesc nicaieri..
|
apropo...la opel romania..la reprezentanta...au un cadru pt locu ala gol...impartit intrun compartiment pt cdplayer si un compartiment gol pt depozitare...eventual daca ma ajutati sa fac rost de cdplaya original...dau bonus cadru :D
|
Frate astea vb cu Opel Romania cel mult asteptati cava pana fac ei comanda ca in rest ei va aduc tot va si instaleaza!!!!bft!!!
|
intradevar este masca care acopera spatiul gol, am inteles ca e undeva intre 700.000 si 1.000.000
|
45 de roni dar nu mai gasec pagina de net unde am vazut :((
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
- Copyright 2026 4Tuning