![]() |
Audi S3 modificat de Sportec
6 Attachment(s)
Audi S3 modificat de Sportec Tunerul elvetian Sportec si-a exersat talentul pe Audi-ul S3 si a creat pentru acesta un kit ce vizeaza in principal cresterea performantelor. |
Re: Audi S3 modificat de Sportec
Interesanta combinatia de verde cu negru :)
|
foarte mistoww!isi negru al` cu verde se asorteaza bine:D:Psi de fuga numa zic:P:D
|
how nice is that....:shock:
|
E mijto ... arata bine si fuge si mai bine ... Cat despre verdele ala, hmm, asa si asa ... nu stiu cat de mult imi place ...
|
Arata bine combinatia asta de negru cu verde :D
|
frumos frumos ... ce sa zic ..imi place combinatia negru verde ,inca odata FRUMOS
|
imi place combinatia de negru cu verde, da` la 300hp deja se vad altfel culorile :D
|
E o combinatie dar nu forte spectaculoasa
|
bestiala masina;)
|
arata chira bine :)
|
Masina arata super dar...in ceea ce priveste motorul se poate sa coata multa putere cu aceeasi turbina ,numai cu reprogramare ECU (chip) si mult mai ieftin.:!: Nu trebuie neaparat sa se schimbe evacuarea ca sa scoata 300hp.
Sportec este SUPER FIRMA dar foarte scumpa.Se poate face treaba asta la zumatate de pret si aceeasi calitate |
Imi place interiorul mult si verdele acela de la exterior...performantele sunt destul de bune dar nu notabile.
|
Combinatia aceea negru cu verde e nasoala rau !!! In schimb compenseaza motorul !!!
|
imi place mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning