![]() |
scoala de pilotaj
a fost cineva la scoala de pilotaj?daca da , poate sa dea cateva informatii..
Am gasit doar doua scoli de acest gen( a lui titi aur si a lui stefan vasile) Ma gandeam sa merg vara asta la una din ele sau poate exista ceva mai bun. Poate aveti voi mai multe informatii.. |
si cat costa o scoala de pilotaj?
in cat timp o faci? |
parerea mea: cred k costa destul de mult....si e si greu de gasit o asemenea scoala ..nu am auzit pana acum !!
|
Re:
Quote:
exista asa ceva prin ploieshti sau piteshti si cand am vrut sa o fac eu era 400 de $ 3 zile ... sau ceva d genu ala in care aveai si masa si cazare ... |
Sper sa nu se considere ca fac reclama...
Scoala de pilotaj \"Stefan Vasile\" Masini de scoala: Momentan, scoala de pilotaj dispune de o Dacia Nova GTi de grupa A, clasa 1600 si care este echipata de curse (rollbar, centuri cu fixare in 4 puncte, cutie cu craboti cu 6 trepte, sistem contra incendiu etc.) Copilot Raliu Durata: 2 zile Teorie 1 zi - 5 ore Practica - 1 zi - combinat cu ultima zi a cursului pentru Piloti Raliu Pret: 50 Euro Pilot Raliu Durata: 4 zile 3 zile - teorie 4 ore + practica 4 ore 1 zi - practica x 8 ore Descriere Ziua 1 Aspecte generale Regulament + desfasurare VTM Aspecte generale de pregatire a masinii de competitie Pozitie corecta la volan Folosirea corecta a volanului Tehnici de pilotaj: - Modalitati de abordare viraje - Tehnici de franare Ziua 2 Analiza zilei precedente Aspecte generale Regulament + desfasurare raliuri Alegerea corecta a anvelopelor Tehnici de pilotaj: - Transferul de mase - Tehnici de derapaj controlat - Folosirea franei de mana Ziua 3 Aprecierea virajelor Scriere de probe speciale Diferenta intre pilotaj pe macadam, asfalt si zapada Tehnici de pilotaj: - Folosirea denivelarilor si a gropilor in avantaj propriu - Saritori - Franare cu stangul Ziua 4 - Tehnica de abordare a virajelor pe asfalt - Recunoastere si scriere de proba speciala - Conducere pe PS cu dictare Pret: 150 Euro - cu masina personala 250 Euro - cu masina scolii Tipurile de licenta si conditiile de obtinere : - Pilot(copilot) de raliu = la cel putin 1 an dupa eliberarea licentelor de raliu incepator sau de pilot VTM cu conditia participarii in anul precedent la minim 4 concursuri. - Pilot(copilot) de raliu incepator = pentru absolventii cursurilor unei scoli de pilotaj sportiv auto care este acreditata(recunoscuta) - Pilot VTM = Poate primi licenta, in principiu, orice cetatean roman sau cel ce indeplineste conditiile impuse de Codul Sportiv International FIA. Solicitantul trebuie sa posede permis de conducere categoria B cu vechime de minim 2 ani si sa poata demonstra ca are cunostinte practice si teoretice necesare tipului de licenta solicitat. - Pilot de viteza pe circuit = la 2 ani dupa obtinerea licentei de pilot VTM sau de raliuri. - Mecanic si automobil de asistenta tehnica = in baza cererii prezentata de posesorul licentei de concurent. |
Scoala de pilotaj \"Titi Aur\"
-localitatea Harja (la 20 km de Onesti) - Veteranul copilotilor din Romania, Florin HANGU fost nominalizat ca instructor principal al scolii. Cursurile se vor desfasura pe circuitul special amenajat, in lungime de 2,2 km. Durata unui curs este de 2 zile - in varianta de baza - existand si posibilitatea prelungirii in functie de optiuni. Costurile pentru varianta de baza se ridica la 250 EUR plus TVA. Pachetul cuprinde cazare, masa, cursuri teoretice si practice. PILOTAJ SPORTIV SI CONDUCERE SPORTIVA Pozitia la volan; Mâinile pe volan si schimbatorul de viteze; Frânarea; Accelerarea; Traiectoria; Apel-contraapel; Frânarea cu piciorul stâng; Frâna de mana; Transferul de mase; Comportamentul tractiunii: fata, spate, integrala; Controlul in derapaj pentru tractiunile fata, spate, integrala. |
Re:
Quote:
|
m-am interesat la scoala lui Titi Aur si au cursuri si de 1000 E cu durata de 5 zile :shock: (cam mult).
Quote:
nu prea o sa inveti sa pilotezi in asa fel.... |
si in TM sunt 2
una la Staici Florin si una la Scoala de soferi Blitz preturi intre 300 si 500 de oiro. cam aceleasi chestii ca mai sus. |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning