Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUDIO (https://forum.4tuning.ro/183-versus-audio.html)
-   -   Cerwin-Vega vs Audison vs Helix (https://forum.4tuning.ro/183-versus-audio/41953-cerwin-vega-vs-audison-vs-helix.html)

speedbump 23-05-07 01:16

Cerwin-Vega vs Audison vs Helix

ce ati recomanda in clasa de varf

Baban_San 24-05-07 01:57

Re: Cerwin-Vega vs Audison vs Helix

helix- brax (este gama de varf) am vazut o ascensiune poate mi se apre mie sau nu am cunostintele suficiente a brandului helix brax, poate erau si inainte:-)

fuscobal 28-05-07 19:28

Depinde ce clase compari. Audison Lrx poate fi comparat cu Helix iar Vrx cu Brax graphic. Cervin Vega n-am ascultat personal dar din parerile altora este sub celelalte 2 ! La clasa de varf ar ramane dupa mine Vrx (preferatul meu), cu un sunet cald si foarte rafinat si Brax graphic pro, ceva mai dinamic dar cu un sunet destul de rece pentru gustul meu !

speedbump 29-05-07 22:16

merci mult, mai astept si alte opinii ca poate gasesc pe cineva care sa le fi ascultlt pe toate

saxo 29-05-07 22:21

O parere pertinenta nu poate avea decit cineva care a ascultat toate cele 3 amplificatoare pe ACEEASI instalatie.
In concluzie, sansele ca cineva sa-ti dea raspunsul dorit, sunt egale cu zero.

speedbump 29-05-07 22:56

adik nu sunt sanse sa fi ascultat cineva cerwin vega?
:((

saxo 29-05-07 22:58

La un versus, tre sa le auzi pe toate.

speedbump 05-06-07 16:52

a si ca sa fiu mai exact ce fel de sunet imi place prefer sunetul dat de HU Alpine (putin metalic)

fuscobal 06-06-07 02:20

Ok, atunci probabil ca Brax/Helix te vor satisface dar asculta-le totusi inainte !

speedbump 06-06-07 11:01

multumesc frumos

diesel_IQ 13-10-07 01:27

salut
eu am un cerwin-vega hed de 12". nu reusesc sa gasesc sau sa fac o cutie calumea. Specificatiile de pe site-ul lor nu folosesc la nimic. se aude dar doar basul foarte jos. Plus de asta se aude in masina si atat. probabil nici cutia nu ie potrivita dar....Daca vrei poti il auzi (id de mess : sergiu_bardan)

bezz 16-10-07 17:48

Quote:

Originally Posted by diesel_IQ (Post 1146865)
salut
Plus de asta se aude in masina si atat. probabil nici cutia nu ie potrivita dar....

nu-i asta ideea? sau lucrezi la statia de radioficare?

diesel_IQ 16-10-07 22:31

nu nu nu
nu ai inteles ...treaba era asa : se aude in masina , iar afara se aude parca ai un pick up din ala electrolux in portbagaj.
din fericre la mine nu mai ie cazul !!!!!!!!!!!
mia destupat creierul un baiat de pe forum (loop), am facut o cutie ca lumea si acum se aude fff bine ( clar) sonorul nu ie f important pt mine tin insa la fidelitate si rezonanta( vreau sa se simta basul)....ma rog busturile mele....
in final : sunt f multumit de cerwinul meu ( acum...) !!

All times are GMT +2. The time now is 09:56.

- Copyright 2026 4Tuning