![]() |
KITURI DE TRANSFORMARE DIN HALOGEN IN XENON
1 Attachment(s)
Kituri de conversie din iluminarea cu halogen in iluminarea cu \"xenon \".
kitul nu include doar becurile . Vizibilitate si siguranta marite . Posibilitatea de a alege culoarea dorita a becurilor . Se instaleaza fara a atenta la integritatea instalatiei electrice , nu se taie nimic . Toate componentele sunt de o calitate deosebita , ambalaje atractive si finisaje atente . Garantie 12 luni . pret 290 euro |
eu nu stu ce sa zic ... dar la o masina noua pretul becurilor \"xenon\" ajunge la 300 de euro. ma refer la o masina acceptabila ca pret ... pana in 20.000 de euro.
|
Sincer sa fiu , am cele mai mici preturi . Exista si cu 350-400 si mai mult chiar .
Iar despre optiunea de xenon 300 eu la masina noua nu as crede . Spune mi exact ce model de masina . Un bec la reprezentante seat sau bmw in cta este undeva intre 5 si 7 milioane . Kitul contine doua becuri plus doua ridicatoare de tensiune care sunt mai scumpe decat becurile . Daca stam sa ne gandim bine , o masina de 20000 euro nu poate sa fie facuta decat din piese scumpe Daca te interesezi la reprezentanta , vezi ca e posibil sa iti dea preturile CIP , fara taxe |
nu stu ... eu am zis ce am vazut pe o foaie cu optiuni la un megane 2 si un opel astra.
oricum ce ai tu e f util pe cei ce si-au luat o masina la mana a 2-a mai scumpa fara xenon. |
Este foarte necesar si util cand conduci multe ore pe timp de noapte . Indiferent de masina . Excludem Dacia dar nu si Loganul .
Cateva simple calcule : Viata medie a unui set de becuri este undeva intre 2000-3000 ore Cu o viteza medie de 80 km/h inseamna aprox 200.000 km pe timp de noapte 290 EURO / 200.000 KM inseamna aprox 55 lei /km |
ce marca sunt kit-urile ?
cine ofera garantia ? ce culori sunt disponibile ( deep blue, 8000k, 8300k exista ? ) numa'bine |
1 Attachment(s)
Ce ai vazut in poza este 8300 k
Disponibil in 4000 si 6000 si 12 000 k Garantia o ofer pe loc , daca intradevar este un defect de fabricatie . Se ofera imediat ce se constata . Nu spun ca trebuie trimis la producator . Nuanta de 12000 k este diferita , dar luminozitatea este undeva intre 6000 si 8000 k |
1 Attachment(s)
POZA
|
|
ce marca sunt convertoarele ? ma intereseaza sa fie neaparat HELLA sau BOSCH. Ca am mai luat tzeapa cu niste chinezarii de pe ebay, au mers o luna dupa care xenonu se aprindea cand avea chef.
Becuri de care ai, ma refer la caldura luminii (6000K, 8500K, 10000K ? ) |
Culori disponibile 4000 , 6000 , 8000 si 12000
Kiturile sunt Meccatune .Am pus si niste poze dar au disparut . Bosch sunt foarte scumpe , eventual doar din dezmembrari Daca vrei Hella Germany , nu se potriveste soclu becului la Calibra .Tipul becului philips care merge cu Hella este D2S . Poti sa imi trimiti e-mail , am putea comunica mai usor [email protected] Salutare . |
xenon
Acum si kituri ptr soclu bec de tip H4 . ( Cielo , matiz , nubira , solenza , astra 92-97 , vectra 90-96 , mercedes 80-95 , hyunday , focus 98-2002 ,
audi 80 , golf 3 92-95 etc... Rezultatele pot diferi de la o masina la alta . Trimiteti-mi un e mail cu marca , modelul , anul si tipul motor al masinii , si va fac cea mai buna recomandare , pentru cele mai bune rezultate . [email protected] |
nu pentru mine... eu am hella pe masina si becuri H1...si merg bine mersi de 1 an de zile. merci de informatii
|
pentru Fiat coupe 1994 poti gasi ceva?
si in cat timp? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning