Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bursa serviciilor AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto.html)
-   -   ASIGURARI CASCO de la GENERALI (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto/41898-asigurari-casco-generali.html)

Generali_Asigurari 22-05-07 14:42

ASIGURARI CASCO de la GENERALI

1 Attachment(s)
Asigurarea Casco Generali adresata autoturismelor acopera urmatoarele riscuri:

-Ciocniri, loviri, zgarieri, rasturnari, caderi, caderea unor corpuri pe autoturism, incendiu, explozie, afumare, patare, carbonizare, inundatii, furtuna, uragan, cutremur, prabusire sau alunecare de teren, ploaie torentiala, grindina, trasnet, greutatea stratului de zapada sau gheata,avalansa de zapada.

-De asemenea se poate acoperi furtul autoturismului si a partilor componente ale acestuia, precum si pagubele provocate autoturismului ca urmare a furtului sau a tentativei de furt.

OFERTA SPECIALA pentru Logan:

- 200 Euro pe an pentru Logan 1.4 ,mpi
- 250 Euro pe an pentru Logan 1.5 dci, 1.6 mpi

Ne putem deplasa si la domiciliu pentru a va scuti pe dumneavoastra de un drum in plus.
In prezentul post se afla si tabelul cuprinzand cotele de prima.
Referitor la modul de plata al asigurarii, aceasta se poate plati trimestrial, semestrial sau integral.
Pe cei interesati ii rugam sa lase un PM sau sa intrebe in cadrul topic-ului.

Numai bine.

WBL-87 23-05-07 12:12

Re: ASIGURARI CASCO de la GENERALI

o exceptie daca masina e mai veche de 10 ani ??

K L U 19-06-07 00:04

Pt un Cielo din 97 ,la cat ma duce un full casco?
YM: b_30_hzl

Eskilsson 04-07-07 11:26

Stimate/Stimata Generali_Asigurari
lasa si tu o alta forma de contact in afara de pm, pentru ca din ce vad eu, de cand ai postat acest anunt nu prea te`ai catadicsit sa dai vreun semn de viata, basca sa mai si raspunzi celor 2 de mai sus!
Referitor la: "Referitor la modul de plata al asigurarii, aceasta se poate plati trimestrial, semestrial sau integral." - esti sigur/a de ceea ce spui??? macar da toate detaliile prinvind modalitatea de plata pentru firma pe care o reprezinti (adica pot plati polita de asigurare CASCO in rate, chiar daca valuta in care va fi emisa, va fi EUR/USD?????)!

sunt tare curios sa vad cand reusesti sa dai un raspuns, de cand ai pus anuntul nu ai dat nici un raspuns!

in orice caz...bafta multa!

p.s.- lasa si tu un nr de telefon, sunt oameni ca vor sa isi faca asigurarea cat mai repede si nu au timp sa dea mesaje private!

p.s.s.: daca te`ai simtit lezat/a de mesajul meu de mai sus, te rog sa il consideri "free up"!

adisandu 04-07-07 15:19

ATENTIE MARE LA ACEASTA RECLAMA MINCINOASA!!!
AM UN MITSUBISHI CUMPARAT IN IANUARIE 2007 SI AM FACUT ASIGURARE FULL CASCO LA GENERALI, O POALA DE BANI.
DUMINICA SEARA, PE DRUMUL SARII AM DAT CU MASINA INTR-O MARE GROAPA, ERA INTUNERIC, NESEMNALIZATA. CA URMARE, S-AU RUPT JANTA SI CAUCIUCUL FATA DREAPTA SI S-A STRICAT SI AMORTIZORUL.
MARE ATENTIE LA ACEASTA SMECHERIE A LOR. LA ARTICOLUL 1.3 Excluderi, paragraful h) scrie clar ca jantele, anvelopele, amortizoarele si celelalte elemente de articulatii NU SUNT DESPAGUBITE DACA NU EXISTA O AVARIE LA GEOMETRIA (CORPUL) MASINII.
DE ALTFEL, MI-AU RAS IN FATA LA GENERALI IN PLEVNEI 53, CAND M-AM DUS SA-MI DESCHID DOSAR!!!
PRIN URMARE, POLITA FULL-CASCO GENERALI NU ACOPERA TOT CE TINE DE ROTI, ARTICULATII, AMORTIZARE, ACEASTA INTAMPLANDU-SE DOAR DACA ATI FACUT MASINA VARZA!!!!
FITI ATENTI SA NU PATITI CE AM PATIT EU! ACUM TREBUIE SA SCOT DIN BUZUNAR SUTE DE EURO PENTRU REPARATII!!!

alias 14-08-07 23:15

se poate face casco la o masina de 13 ani?

Eskilsson 15-08-07 00:15

@alias...o sa incerc sa iti raspund eu...casco la generali se poate face pt masini de max 7 ani vechime!
sper ca nu vb prostii ... din ce tin eu minte...oricum proprietarul acestui thread se pare ca a uitat de el...si vad ca nu mai da nici un semn de viata

Xerius 15-08-07 01:54

Quote:

Originally Posted by adisandu (Post 981446)
ATENTIE MARE LA ACEASTA RECLAMA MINCINOASA!!!
AM UN MITSUBISHI CUMPARAT IN IANUARIE 2007 SI AM FACUT ASIGURARE FULL CASCO LA GENERALI, O POALA DE BANI.
DUMINICA SEARA, PE DRUMUL SARII AM DAT CU MASINA INTR-O MARE GROAPA, ERA INTUNERIC, NESEMNALIZATA. CA URMARE, S-AU RUPT JANTA SI CAUCIUCUL FATA DREAPTA SI S-A STRICAT SI AMORTIZORUL.
MARE ATENTIE LA ACEASTA SMECHERIE A LOR. LA ARTICOLUL 1.3 Excluderi, paragraful h) scrie clar ca jantele, anvelopele, amortizoarele si celelalte elemente de articulatii NU SUNT DESPAGUBITE DACA NU EXISTA O AVARIE LA GEOMETRIA (CORPUL) MASINII.
DE ALTFEL, MI-AU RAS IN FATA LA GENERALI IN PLEVNEI 53, CAND M-AM DUS SA-MI DESCHID DOSAR!!!
PRIN URMARE, POLITA FULL-CASCO GENERALI NU ACOPERA TOT CE TINE DE ROTI, ARTICULATII, AMORTIZARE, ACEASTA INTAMPLANDU-SE DOAR DACA ATI FACUT MASINA VARZA!!!!
FITI ATENTI SA NU PATITI CE AM PATIT EU! ACUM TREBUIE SA SCOT DIN BUZUNAR SUTE DE EURO PENTRU REPARATII!!!

ha ! Bine de stiut. Multumim pt informare ;)

bogdan-siscarcenter 19-08-07 14:04

LASA-NE CU GENERALI TAU in pace ca sunteti de r....t,auzi la ei :daca ai mai peste 2 proprietari in carte nu casco,genti si cauciucuri nu,si la un 318 d 2002 2680 euro pt un full casco pe an cu franciza obligatorie 300 euro! macar ai bunul simt si lasa-ne in pace cui generali frate!

biblup 08-01-09 14:19

Si era greu sa dai intr-o bordura sa strambi roata? (geometrie)

Claudia 19-01-09 17:06

Generali nu asigura masini mai vechi de 6 ani. Cat despre riscurile asigurate, ca si platitor, trebuie sa citesti bine acel contract. Companiile de asigurare, in general, nu raspund pentru CONSUMABILE. Mai nou, si evacuarea, si rotile si asa mai departe intra la categoria "consumabile". Depinde si de companie....
Pentru baietii de mai sus care au cerut informatii cu privire la casco... in cazul in care inca nu au primit oferte, sa ma contacteze pe privat sau pe YM (gasiti toate datele in profil) si va trimit in scurt timp cateva oferte.

mihai009 24-11-10 09:54

Salut! In caz ca mai este cineva interesat, vedeti ca au reduceri de pana la 20% la Generali pana pe 15 decembrie - http://generali.ro/persoane_fizice/auto_casco.htm Multa bafta!

All times are GMT +2. The time now is 14:02.

- Copyright 2026 4Tuning