![]() |
Vand sau schimb cu bertone.....turbo
Salutare.
Am o dacia logan din 2005 si as vrea sa o schimb cu un bertone turbo...binenteles + diferenta aferenta..deci pt persoanele interesate de acest schimb varog nu ezitati sa intrebati.. Si apropo poate e cineva interesat si de Logan asa... -an fabricatie 05.2005 -varianta Logan Ambition (full option) -km 45.000 -culoare Rosu Toreador ca dotari suplimentare -instalatie GPL secventiala (ma costat 900 euro) omologata si trecuta in acte -alarma -cauciucuri vara + iarna Masina nu a suferit nici un accident,este in perfecta stare,ITP valabil pana in 2009,toate taxele platite..etc Pretul este de 6800 euro---pretul este mai mult decat corect -- deci nu negociez nimika pt ca am pus pretul extrem de corect ca sa nu fiu sacait cu intrebari de genu "si ultimul pret..." |
Re: Vand sau schimb cu bertone.....turbo
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/40838-vand-opel-opc-bertone-240cp-carzone.html
diferenta 6000. da-mi unsemn daca esti interesat. |
Quote:
4000 hai ca as da ..... si cred sincer ca asta ar fi diferenta echitabila pt amandoi. |
daca esti interesat cu adevarat putem negocia o suma pe la mijloc.
oricum nu 4000 :) ma poti suna la 0722 340 642 sa discutam mai pe larg. |
Anunt inca valabil...asa ca ..... astept
|
5 Attachment(s)
Anunt inca valabil
Am sa pun si niste poze cu Loganul |
-------up----------
|
Poate apare cineva interesat totusi ...
Si poate nu mai sterge cineva posturile de aicea TOTUSI!!!!!! Nota Moderator : Nu s-a sters nimic aiurea,insa observ ca NU-TI pasa nici de regulament ,nici de rugamintile moderatorilor si perseverezi cu rea-vointza. Citeste regulamentul > https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/16576-reguli-citit-postarea-anunturilor.html si apoi mai vedem ce-o fi de facut .. O zi buna |
| All times are GMT +2. The time now is 01:53. |
- Copyright 2026 4Tuning