![]() |
Cumpar I-Pod
Cumpar I-Pod de memorie 128 Mb, 256 MB, 512 MB, 1 GB si 2 GB sau ori care altul cu alta memorie. Astept oferte si rog mare seriozitate !
|
Re: Cumpar I-Pod
salu
am un I-pod apple original in cutie capacitate 2 gb culoare argintie pret 150 e astept raspunsul |
150 de euro ... mi se pare un pret mult prea mare, caut unu la un pret mai convenabil
|
Am eu unu de 20 g alb dar ii trebuie cablu de date si un nou hard.Poate fi reparat dar greu.Pretul este negociabil.Idul de mess caius_93
|
lasa aici un pret te rog
|
Noi oferte ceva ?
|
Salut,
Am eu un I-Pod Nano de 1Gb, folosit o saptamana, cu folia pe ecran.Are husa de piele Belkin noua. Pachetul contine: i-pod 1gb casti conector USB manualul de instructiuni husa Belkin Pretul este de 350 Ron. |
Te salut, nu ma lua in nume de rau dar nu este cam mare pretul ?
|
tinand cont ca unul nou se gaseste pe la 500 Ron si ca la al meu numai husa de piele este 100Ron ... nu consider ca este un pret foarte mare.
|
am io video negru de 30gb, cu casti philips
600ron |
este foarte scump eu cat unul ieftin la 1 gb
|
Salut am eu un ipod cu 40 gb cu cablu de date cu casti originale cu cd cu tot nou noutz!!50 de euro!
|
Pardon am vrut sa spun 150 de euro
|
vrei neaparat Ipod?am un MP4 kiora de 2gb...folosit 3 zile...ecran de 1.8''...stare...ca nou...baterie de nokia.
|
salut revin cu oferta
i-pod nano 2 gb nou argintiu cutie etc pret 130e |
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning