![]() |
-=EvLSant0s=- VS -=TNG=- || 3rd BATTLE !! Escalade style :D
2 Attachment(s)
Hai... care pe care..
ARGUMENTATI 10xz anticipat |
1 Attachment(s)
s-a plecat de la asta
|
ca idee ii mai faina a lu tng da' a lu' santos ii mai bine lucrata
|
cel al lui santos e mai marfa . . . aduce putin cu Chevy ElCamino . . . cine stie la ce ma refer ;)
|
mey fratzilor uitati-va si voi atent,la elementele de tuning de pe a mea in comparatie cu a lui...nu repede ca daca a schimbat un gadru in spate...el e alesu'
Apropo Santos de pe ce carutza ai luat jentile ? |
lol... nici nu am observat ca o schmbat backgroundu' :lol:
|
voi votati uitandu-va decat la nume, nu la ce contine poza..
ce draq mey :( No ofence :( Oricum felicitari Santos ca ai reusit sa te ridici ! :peace: |
Re:
inca nu am votat... :) ma mai gandesc :wink:
|
la parca a lui tng ii mai faina, dar are unele greseli, distanta mare intre prag si roata fatza, si spoileru ii colorat mai deschis ca si restu masinii!
proiectu lui santos ii mai ambitzios da nu a pus pe masina decat roti noi! parca imi place mai mult a lui tng desi are roti de smart :) |
neagra arata mai misto, arata mai real....
|
nu neaparat de smart
te-am votat tng :wink: |
Multumesc Multumesc Multumesc pt ce care m-au votat. :wink:
Asteptam si pe ceilalti sa-si dea cu parerea. Mai vino si tu cu ceva nou in operele tale.. ca de .. jante spoielre puse deanpoolea m-am plictisit ;) Sant0s... |
imi place mai mult a lui santos ;) :arrow: vote his :)
|
1 Attachment(s)
muahahaha ma faci sa rad tng`ule =))
cica.. \"mey fratzilor uitati-va si voi atent,la elementele de tuning de pe a mea in comparatie cu a lui...nu repede ca daca a schimbat un gadru in spate...el e alesu' Apropo Santos de pe ce carutza ai luat jentile ?\" =)) ia zi cohones, ce elemente de \"tuning\" ai pus tu pe ea ?? :)) ce spoileru ala fatza ? muahahha marfa de \"tuning\" pacat ca se vede de la dalga ca e pus in adobe.. ia zi exact.. ce modifcari ai facut ? faptul ca i-ai pus jante.. (btw.. super tari jantele.. ce clare si cat de tari sunt.. pff am orgasm cand le vad... superbe :lol: :lol: NOT) zi`mi exact care-s modifcarile aduse.. pus jante / spoiler / prelungit prag ? Pui FLAME pe escalade ?! pune`i si un eleron .. ca de fuga e escalade.. fix de fuga e.. ;) |
Nici nu stiu ce sa votez .
La santos masina este mai bine lucrata [ jantele nu sunt prea bine lucrate ] . La tng masina este mai prost lucrata [ spolerul ala , jantele alea ] . La santos iar nu imi place culoarea [ mie ] . La tng imi place culoarea [ negru ] . O sa votez santos pentru ca imi place ideea lui . |
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning