![]() |
C.N.R. Brasov 1-3aprilie 2005!!!
Cine merge? Poate reusim sa plecam in numar cat mai mare in coloana!!!
|
Eu! Tu cu cine mai mergi si cu cine ai mai vorbit?
|
Lam`ule vezi ca mergem si noi ... adica eu , Cosmin JGR ,Gabi si probabil va mai fi o masina ... Plecam sper vineri de dimineata si ne intoarceam sambata seara dupa ce se termina probele pentru ca duminica vrem sa mergem la liniute pe Baneasa ... astept sa dati detalii si sa stabiliti ora plecarii !!!
|
Re:
Quote:
|
Atunci, o sa vorbim mai aproape, ne numaram, ne impartim si vedem care cu cine ajunge :lol: O sa-l sun si pe Rica. Si mai vorbesc si cu ceilalti.
|
mergem si noi..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
|
GAB`ule ziceti si voi cand plecati poate mergem impreuna :wink: (am auzit ceva ca plecati de joi .... ? )
|
sunt curios daca se intampla ca intodeauna...multi se anunta putin ajung
:twisted: |
nu stiu inca data,ora,locul :D plecarii....oricum o sa postez aici EXACT acest amanunt!!!asa e boby...deja cativa au inceput sa se traga inapoi....
|
Nu va dati inapoi macar voi nu aveti de ce ... pana la urma fiecare cu treaba lui ... cine vrea merge cine nu vrea nu merge ... poate unii au si alte motive sa nu mearga ... treaba lor pana la urma ! Si noi mai avem prieteni care vor merge si vrem ca plecarea sa fie vineri dimineata ! Mai discutam pana atunci !
|
Program CNR 1-2 aprilie Brasov
O sa postez aici programul de la Brasov pentru cei carora le e greu sa se uite pe celalalt site . Mai exista topicuri deschise pe acest subiect ...
VINERI - 01.04.2005 18:30 START RALIU (FESTIV) Biblioteca Judeteana 19:02 SERVICE A 20' Parcarea Sala Sporturilor 19:40 PS 1 (8,00 Km) V-lea Cetatii(Rasnov Strand) 20:00 REGRUPARE A Parcarea \"mare\" Poiana Brasov 21:36 PS 2 (7,80 Km) Poiana Brasov I (Vila \"Andrei\") 22:16 SERVICE B 45' Parcarea Sala Sporturilor 23:11 SOSIREA ZIUA I-a Biblioteca Judeteana SAMBATA 02.04.2005 10:01 START ZIUA II-a Biblioteca Judeteana 10:13 SERVICE C 20' Parcarea Sala Sporturilor 11:06 PS 3 ( 7,80 km) Poiana Brasov I (Vila \"Andrei\") 11:29 PS 4 (11,80Km) Paraul Rece I (Rasnov Stadion) 12:31 PS 5 (21,30Km) Babarunca I (Bradet) 12:51 REGRUPARE B Cabana SILVA (DN 1A) 14:49 PS 6 ( 17.40 Km) Babarunca II (Bratocea) 15:39 SERVICE D 20' Parcarea Sala Sporturilor 16:17 PS 7 (10,30 Km) Brasov (Livada Postei) 16:40 PS 8 (11.80 Km) Paraul Rece II (Rasnov Stadion) 17:38 PS 9 (8,00 Km) V-lea Cetatii(Rasnov Strand) 18:13 SERVICE E 20' Parcarea Sala Sporturilor 18:45 SOSIRE RALIU Biblioteca Judeteana 21:00 FESTIVITATEA DE PREMIERE Sala Sporturilor Din cate am inteles si este clar si din acest program duminica nu mai este nimic ... numai bine sa ne putem intoarce pentru liniutele de la Bucuresti de pe 3 aprilie ! |
Eu prezent la CNR sambata dimineata... lasa-ti si voi intr-un pm un nr de telefon, sa ne intalnim si noi pe acolo...
|
Toto - BOD si eu plec vineri noaptea(sa ajung in Bv de dimineata), vb pe ym, poate chiar mergem impreuna, mi-ar placea sa mergem mai multe masini, e chiar indicat. Daca nu- 0740072719
Daca vreti reviste Rally magazin, se distribuie gratuit si le dau numai la pasionati. Spuneti aici cei care sunteti interesati! |
Carmen te astept maine la Ambient la ora 21 sa ne dai si noua macar 5 bucati din revista ... ca eu am uitat sa fac comanda :wink: NE vedem maine !
|
Plecarea pentru Brasov are loc maine la ora 10 din statia OMV (Pod Electro) ! Cine vrea sa mai mearga cu noi este bine venit !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning