![]() |
Luxury Car Show 2007
1 Attachment(s)
Luxury Car Show TIRIAC EXPO (METRO OTOPENI) 24 - 27 MAI EXPOZITIA CELOR MAI FRUMOASE, SCUMPE SI RAPIDE MASINI DIN LUME VINE IN ROMANIA Marci Prezente - Maybach - Pagani - Lexus - Mansory - Aston Martin - Bentley - Cadillac - Ferrari - Ford - Hummer - Jaguar - Lamborghini - Land Rover - Rolls Royce - Maserati - Porsche - Spyker - Koenigsegg Bonus - Motoare exclusive, unice si deosebite, chopere tip Harley Davidson, construite in stil Pagani si Lamborghini, adevarate raritati. - Masini de Formula 1 in apropierea ta! Convinge-te de viteza, de caii putere si de toate celelalte performante unice ale acestora. INFORMATII GENERALE LOCATIE TIRIAC EXPO - Expozitia va fi gazduita de fosta locatie a Metro Otopeni, care este situata la 16,5 km nord de centrul Bucurestiului, vis-a-vis de aeroportul International Henri Coanda (Otopeni). Sos. Bucuresti – Ploiesti Nr. 289, Otopeni BILET DE INTRARE :15 RON Costul biletului de intrare este de numai : 15 RON (4,5 EUR) / persoana Bilet de intrare pentru ziua VIP : 50 RON (15 EUR) / persoana Biletele se pot achizitiona numai la fata locului. PROGRAM : 09:00 - 20:00 ZIUA VIP 23 Mai 2007 : 10:00 -19:00 10.00 Opening 11.00 Conferinta de presa 12.00 PRESS preview 14.00-19.00 Intrare doar pe baza invitatiei VIP SPECIAL Concert HAVASI - Concertul cunoscutului pianist HAVASI va avea loc de 5 ori in fiecare zi. ( http://www.havasi.eu/ ) |
Re: Luxury Car Show 2007
am fost eu azi acolo si nu era adusa pana la ora asta nici o masina
joi voi merge si voi pune poze aici in exclusivitate |
asteptam! da chiar ce vezi in zona VIP?
|
miercuri e vip
eu merg joi am fost si azi masinile sunt pregatite si super misto > toate noi noute nu sunt asezate pe cine stie ce podiumuri sau nebunii sunt cum au fost si masinile la 4t day ma vazut insa unele masini care nu aveau ce cauta nou serie 3 seria 5 un singur maybach ..putin ....ma asteptam la 57 S > poate vor mai aduce tare rau am vazut bentley arnage T ....superba masina V12 bi turbo :X |
am citit undeva ca cea mai scumpa masina prezenta ar fi un enzo de 850.000 euro..
oare va fi si noul rolls royce cabrio??? :rolleyes2 |
apropo nu am vazut enzo ....:P
|
poze ai facut? :D
|
nu am avut camera la mine
|
off, poate o sa puna careva poze de acolo! :D
|
Quote:
|
in seara asta poze cu toate masinile de acolo
ca bonus : poze de la parada de bikinii este si enzo acolo ... nu am vazut nici un cabrio |
129 Attachment(s)
O mica selectie de fotografii facute astazi la Luxury Car Show 2007!
Si cateva detalii despre expozitie: LOCATIE: TIRIAC EXPO - fosta locatie a Metro Otopeni Sos. Bucuresti – Ploiesti Nr. 289, Otopeni BILET DE INTRARE :15 RON Biletele se pot achizitiona numai la fata locului. PROGRAM : 09:00 - 20:00 Perioada: 24-27 MAI ps:Va urma in curand si galeria completa pe prima pagina ;). |
este si vreun r8 pe acolo?:D
|
mai nene ce e acolo poate ia foc metro ala :)
|
Exceptional, de abea astept sa vad cat mai multe poze si filmari...SIAB ii mic copilas :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:10. |
- Copyright 2026 4Tuning