![]() |
Renault Megane 2
7 Attachment(s)
Vand Renault Megane 2 break
1.5dci 106cp 6 trepte RAR efectuat , euro 4 , 120 noxe taxa 300 euro 1 rand de nr rosii scoase clima , pilot , geamuri electrice fata spate , oglinzi electrice si incalzite , comenzi volan , volan reglabil senzori lumini/ploaie consumabile schimbate in urma cu 200 km: distributie(pompa apa curele accesorii etc ) , filtre ,ulei , discuri, placute . jante originale pe 16 echipate cu , cauciucuri de iarna toyo care mai merg lejer 3-4 ierni. consum mic interior ingrijit si curat fara mirosuri dubioase sau pete , nu sa fumat in ea Nu sunt interesat de schimburi , pretul este 4500euro usor negociabil Telefon : 0736 474 794 |
Re: Renault Megane 2
Ce an e, de e asa scumpa ?!
|
Anul este 2006 , masina este la cheie cu toate consumabilele schimbate iar injectia este siemens .
|
Masina arata destul de bine , plus ca tinand cont ca are consumabilele schimbate se mai scapa de o cheltuiala.... Injectia Siemens la fel e superioara celei Delphi. Eu cred ca isi merita banii.Danez ai PM.
|
Anunt valabil !
Astazi am pus masina la tester la iatsa campina sa vad daca toate cele sunt ok , am gasit o singura eroare la egr care a fost comandat si schimbat 200 euro , masina ruleaza fara probleme pretul in continuare este de 4500 usor negociabil . |
Up 4400 euro negociabil
|
3 Attachment(s)
Up masina a primit folie lumar autorizata si garantie.
Pret 4300 euro usor negociabil ! |
Up anunt valabil 4000 euro usor negociabil , anunt valabil inca o luna apoi se va inmatricula si va fi scoasa de la vanzare .
|
Accept varianta cu o masina mai tinereasca ( asta fiind si motivul vanzarii) motor maxim 2000 cmc
|
am avut acelasi motor 60.000km nu am avut nici macar o problema bun rau motoru trage bine rau si un consum ridicol de mic. bafta la vanzare.
|
Multumesc , anunt valabil !
|
Se poate inchide !
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning