![]() |
vand nissan 200sx s13
8 Attachment(s)
an fabricatie : 1989
caroseria are 224.000 km motorul 150.000 km modificari : sr20det blacktop (1996) serpi evacuare + downpipe 76mm ambreaj stage 3 boost controller manual pompa benzina AEM 320 lph intercooler marit radiator apa s14 soft horsham stage 1 (280 bhp) filtru aer AEM diferential sudat arcuri h&r -35mm amortizoare intarite scaun sofer scoica + centura 3 puncte buton frana de mana schimbat (ramane apasat sau functioneaza normal , dupa preferinta) ABS scos (senzorii au ramas pe masina , pompa vine la pachet) bateria mutata in spatele scaunului din dreapta bara fata 240sx bancheta scoasa roti 17 inmatriculata in Bulgaria , acte valabile pana in august sau septembrie 2015 piese pe care le am si trebuiesc montate (daca nu se da masina , le montez cand vine caldura) : termostat mishimoto 68c garnitura galerie evacuare s15 metalica (7 straturi) kit complet garnituri pentru Garret T28 garnitura clapeta acceleratie cutie de s13 (cu flansa) ceas presiune turbo ceas temperatura ulei (nu are sonda montata) ceas presiune ulei (nu are sonda montata) cam atat imi aduc aminte momentan ; defecte : a avut niste bube la tabla dar au fost reparate + antifonate vopseaua nu este perfecta turometrul nu merge (il fac tot in primavara ; trebuie o rezistenta pusa ) garnitura pompa\pedala ambreaj trebuie schimbata , picura piese la pachet : tot ce am scos din interior bloc 1.8 (ca18det) un set de jante pe 16" de scandal inca 1 cutie de rezerva se poate vedea in Bucuresti , militari pret : 4500 Euro nediscutabil nu schimb cu nimic alte informatii la telefon contact : 0751.234.382 |
Re: vand nissan 200sx s13
nu se mai vinde ;
closed |
| All times are GMT +2. The time now is 01:16. |
- Copyright 2026 4Tuning