![]() |
Starcraft 2
12 Attachment(s)
Nu este auto, dar cu siguranta lansarea in octombrie a lui Starcraft 2 va fi evenimentul anului, daca nu al deceniului, in materie de gaming.
Lansarea cu nr. 2 a celui mai cunoscut joc din lume, dupa aproape 10 ani de la debut. Eu unul, abia astept! Urmariti TRAILER CINEMATIC! |
Re: Starcraft 2
s-a schimbat mult dpdv al graficii, si al anumitor trupe, dar in esenta e aceeasi lupta de supravietuire :D
can't wait to play it |
wow...cand mi-am luat primul calc ma jucam starcraft in disperare...abia facea fata P1 la 166 :)) abia astept sa apara...chiar ca ar putea fi jocul deceniului :P
|
abia astept jocul asta....moa..cat l-am jucat....
|
In sfarsit apare si 2-ule. :X.A fost primul joc pe care l-am jucat si eram nebun dupa el.:D Arata superb acum.Abia astept.
|
Cred ca astazi se lanseaza jocul in Coreea ... sau China ...
Oricum ar fi .. .se lanseaza la asiatici. |
pfuua abia il astept..... cu jocu asta am coplarit io :) .. daca stie cineva ce calc iti trebuie pentru el ii raman dator :)
|
super joc..inca mai joc starcraft brood war...mult mai bun decat warcraft (starcraft 1 vs. warcraft 3), parerea mea....sper ca asta sa fie si mai captivant:D mai demult se zicea ceva de o rasa noua...are cineva detalii?:D
|
sincer nu cred ca vor scoate o rasa noua pentru ca ar da foarte mult gameplayul si balanceul peste cap...blizzard s-a chinuit ani in sir sa faca din starcraft perfect race balance...si in plus gamerii au un cuvant greu de spus (in Korea exista facultate de starcraft de multi ani...inca din 2002 cand am fost acolo aveau nu stiu cate canale nationale de gaming si jocuri in direct, replayuri multe etc..oricum orezarii sunt cei mai disperati de sc/war3)
|
Oficial IERI s-a lansat jocul in Coreea.
Un videogame tester a decis: merita jocul ! |
de cand asteptam vestea asta... a durat ceva... dar mi se par desene animate... poate daca tindeau si ei spre o grafica mai realista, ar fi fost pe masura asteptarilor :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cel de la Blizzard se referea la alt continent ;) |
Quote: