![]() |
Vand cateva piese pt e36
10 Attachment(s)
OBC 18 butoane - butoanele incercuite merg putin mai greu si are un pixel mort (se vede in poza) 90 lei
MID 11 butoane cu funtia CHECK CONTROL perfect funtional, fara pixeli morti 70 lei MID 7 butoane perfect funcional 40 lei sau toate 3 la 180 lei Interior COUPE in stare impecabila, perfect functional (scaune rabatabile+banchete intacte) 150 lei Oglinzi complete pt COUPE sau SEDAN in stare perfecta 50 lei PERECHEA Stopuri OEM stare perfecta 50 lei PERECHEA LIP portbagaj COUPE sau SEDAN //M NOU 40 lei Bandouri COUPE SAU SEDAN normale 30 lei/set Masca radiator + grile facelift negre NOI 180 lei 0760415969 |
Re: Vand cateva piese pt e36
Salut! M-ar interesa si pe mine o mufa pentru OBC 7 si un tunel de aer de pe stanga, partea soferului.
|
salut, ma intereseaza si pe mine un set de oglinzi pt sedane(din cate am inteles difera de coupe) poti sa pui 2-3 poze cu ele, sa fie electrice, iar daca sunt ok le vreau eu. mersi
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
am primit oglinzile, ambalate corespunzator, sunt exact ca si in poze, multumesc si recomand cu incredere!!!!!!!!!!
|
Fetele alea de usi nu le vinzi? :D
|
Salut
Bandourile la 30lei sunt cele laterale? |
Quote:
|
Grila are rugina? E revopsita?
|
Ma intereseaza un set complet de bandouri laterale pentru sedan.
Sunt zgariate, patate? Au sinele intregi, au toate clemele? Le poti face niste poze? |
Sal! La cel cu 18 butoane dai sumufa????????
|
Quote:
|
Cu bandourile n-ai mai zis nimic.
Asteptam un raspuns la mailul meu. |
Quote:
stau foarte putin la pc si cu toate astea imi fac putin timp sa raspund |
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning