![]() |
A6 C5 intrebari
de curand a luat tata un A6 2,5 V6 tdi 150 cp limo.are sonorizare audi simphony care banuiesc ca nu e stock pe un a6.imi ziceti si mie de cine e facuta??oricum se aude excelent si in plus are 2 basi in portbagaj se aud frumos!si cam cati watt are ms
|
Re: A6 C5 intrebari
nu stie nimeni??cand am cumparat masina nu am primit carte tehnica la el.poate sami spuna cineva unde sa o caut pe net??ms
|
nu stie nimeni nimic??
|
daca nu ai carte.....rau baiatule. Adik poate masina sa aiba 500.000km si sa fie dati la 130.000...:D
|
blaupunkt...........
|
Quote:
|
Quote:
|
ceva de putere,marimea boxelor ceva de genu???
|
asta e mai greu acum,eu nu am desfacut inca instalatia dar o sa imi pun soferul sa se uite ca trebuie sa ii pun magazia de cd-uri si umbla peste tot...ce stiu e ca pe spate are statie blaupunkt si niste difuzoare bose care se aud de mori...!!!
|
Quote:
basi portbagaj + statie - bose cam asa ceva?? e miam bagat odata capul sa vad cum se aude da parca tragi cu tunul si nici nu era la max.de basi staim ca sunt da inca nu i-am depistat.oricum nu ma gandesc sa le schimb odata pentru ca se aude ffff bine si a doua oara nu este a mea (partea asta nu e stress).si ca la tot omu,cu finantele nu ma prea inteleg...:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:01. |
- Copyright 2026 4Tuning