![]() |
Audi 200 20v turbo ;);)
si cam asta ar fii noua achizitzie ..;);) la care lucrez acum ....
|
Re: Audi 200 20v turbo ;);)
5 Attachment(s)
si iata si pozele cu ea ;)
|
Quote:
|
M-am dat si eu cu o masina ca asta....foarte misto .Aia era cipuita ,motorul e o bijuterie trage fantastic intr a3a de la 3000 la 7000 in rosu
|
2 Attachment(s)
si inca ceva poze ..;);)
|
Super tare frate. :) Motorul asta am auzit si eu ca e bun. mijto si jentile de le-ai pus. o schimba total. fa-o mai joasa;) :D oricum. e a ta, tu alegi. spor la tb:D
|
bafta la modificari......:PPP
|
1 Attachment(s)
mult prea tare mashina..dar am vreo cateva intrebari ca am banghit ca ai sau ai avut si un audi 100.
eu am un audi 5000...cam aceashi chestie cu audi 100 cu mici chestii p la exterior si probabil la interior dar nu-s sigur...vreau sa pun aripile si bara spate dp un 200 p a mea. la 5000 sunt aripile drepte si eu vreau sa fie cu arc asha si oleak umflate cum sunt ele...ce zici merge?..si in al doilea rand de unde ai facut rost de jentile alea de RS4 si cat cascaval au fost:o :rolleyes2 |
hai ca te omor cu intrebarile pana la urma..scz daca sunt offtopic..chestiile alea portocalii sunt distantiere?...ca arata super ciudat fatza de distantierele normale...cum ash putea sa gasesc si eu asha ceva?
|
Sunt niste protectii si niste radiatoare pentru discuri in acelasi timp. Le vei intalni pe S4 (c4) si pe masina aici prezentata....care de altfel e foarte frumoasa dar mai mult decat frumoasa este Rara. N-am observat eu sau n-ai specificat daca-i quattro?...ca oricat ai apecia audi,n-ai cum sa nu recunosti ca aveau prostul obicei de a pune cateodata motor potent+fwd:(
Oricum,de aratat,arata intr-un mare fel!...succes in orice ai avea de gand sa-i faci ! |
frumoasa masina,te-as sfatui sa o restaurezi si sa o pastrezi cat mai originala
|
Da, mmihai82 are dreptate. e o amsina "calsica" si merita pastrata asa cum e.. oricum, deja pusasi jantele care au intinerit-o cu 15 ani.. asa ca:P oricum, keep up the good work and always remember : KISS (keep it simple stupid)
|
mersii mult de apriecieri ...voi incerca sa o tzin cat mai clasica ....ce mai vreau sa ii fac e sa o cobor putzin(suspensie sport ) si sa ii schimb franele pe fatza ...ca astea sunt cam proaste ...mai vine o evacuare din inox ...si mic chesti pe la motor ....dar in rest masina asa ramane ....fara spoilere din fibra si alte tampenii ieftine ...am sa mai pun poze cat de curand ...;);)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning